SKIer Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Coraz częściej zdarza się że inne media (TV, radio, prasa) podając informacje o warunkach narciarskich lub jakieś inne ciekawostki powołują się na nasz ulubiony portal skionline.pl Pomyślałem że fajnie będzie zebrać to w jednym wątku. Jak gdzieś spotkacie się z taką informacją to podzielcie się nią z nami. W ostatnim czasie Figo widział w faktach TVN: Dzisiaj FAKTY TVN podając informację o warunkach narciarskich podały jako źródło : www.skionline. pl :D:D Podobała mi się wypowiedź jednego gostka zapytanego jak się jeździ u nas. Stwierdził,że fajnie się stoi w korkach,fajnie się się stoi w kolejkach i fajnie się jeździ na starych orczykach.:p:p Ja natomiast w drodze na WZF w sobotę o godzinie 8.50 rano słyszałem w Radiu ZET jak jeden z dziennikarzy zachwalał skionline.pl jako portal narciarski, wspominał nawet o pewnym ośrodku gdzie jest awaria wyciągu i zachęcał do odwiedzania strony w celu sprawdzenia tej informacji oraz aktualnych warunków narciarskich. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Z tą informacją w pogodzie również widziałem i słyszałem, nawet nie wiem czy tam logo portalu nie było pokazane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi