skionline.pl pogoda Austria Tyrol

鈔oda, 19.12

-3°Cgodz. 12:00

max-3°C

WSCH笈
07:42
p馧nocno-zachodniWIATR
1 m/s
ZACH笈
15:25
CI吉IENIE
1019 hPa
    CZYNNE WSZYSTKIE
WYCI:I [SZT.] Wyci庵i czynne 24 45
TRASY [KM] Trasy otwarte 55 238
   
WARUNKI dobredobre dobre
RODZAJ - G紑Y sztuczny 吉IEG [CM] 0-20
RODZAJ - DOLINY sztuczny NOWY [CM] 5
OSTATNI OPAD poniedzia貫k, 17.12.2018

WI犴EJ >

By貫 na stoku - zdaj relacj!

Nick:
Warunki narciarskie:
Rodzaj 郾iegu:
Komentarz:
Przepisz kod:
2018.12.16 20:01 X
Warunki narciarskie: bardzo dobre
Rodzaj 郾iegu: puch
2018.12.09 22:54
Warunki narciarskie: bardzo dobre
Rodzaj 郾iegu: puch
2018.11.23 14:20 JC
Warunki narciarskie: dobre
Rodzaj 郾iegu: sztuczny
Naturalnego 郾iegu praktycznie brak. Jedynie stoki z po逝dniow ekspozycj s bia貫. Na trasach 郾ieg "sztuczny". W wielu miejscach pracuj armatki. Jest bardzo twardo, ale bez lodu. Tyrolczycy i narciarze z nadziej spogl康aj na niebo, czekaj帷 na opady 郾iegu.
2018.01.31 19:06
Warunki narciarskie: bardzo dobre
Rodzaj 郾iegu: naturalny

Prognoz pogody dostarcza serwis yr.no.

Zobacz
Ischgl - dobre miejsce na wiosenne narty
Ischgl - dobre miejsce na wiosenne narty
Ischgl - dobre miejsce na wiosenne narty
Fina sezonu w Ischgl z Zucchero
Ischgl zaskakuje now Stref Freeride’u
Ischgl: sporty zimowe, rozrywka i lifestyle
Deep Purple na koncercie fina這wym w Ischgl

zobacz wi璚ej

Powr鏒

Villa Hubertus Villa Hubertus

Olang
Po逝dniowy Tyrol, W這chy

Top Residence Kurz Top Residence Kurz

Val Senales, Maso Corto
Po逝dniowy Tyrol, W這chy

Hotel Stegerhaus Hotel Stegerhaus

St. Johann
Po逝dniowy Tyrol, W這chy

Pogoda, warunki 郾iegowe, kamery

708 o鈔odk闚

POGODA

201 o鈔odk闚

WARUNKI 吉IEGOWE

936 kamer

KAMERY ON-LINE
LODOWCE
Poszukiwacz 郾iegu
WYBIERZ KRAJ I SPOS笅 WYSZUKIWANIA
Najgrubsza pokrywa
partnerzy ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktor闚 i Trener闚 Narciarstwa PZN Wypo篡czalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
www.trentino.plskionline.tv
Google+ | newsletter | mobile | RSS | reklama | kontakt | polityka prywatno軼i | polityka cookies
Copyright © 1997-2018