jackb Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2010 Witam. Pozwoliłem sobie założyć nowy wątek, bo nigdzie nie mogę znaleźć porady, jakie buty kupić córce, której stopa urosła do rozmiaru w jakim nie występują już buty kobiece. Chciałbym kupić buty w rozmiarze 44(280mm), ale to rozmiar zarezerwowany dla butów męskich. Wiele już było na forum na temat różnic anatomicznych, i że kobiety powinny jeździć w kobiecych, a mężczyźni w męskich. Prosze więc o wsparcie jakie buty mam kupić i gdzie takowych szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2010 Ja bym sie nie przejmował marketingowym podziałem na meskie i damskie, niech mierzy i kupcie wygodne buty o dobrze dobranej twardosci no i by jej sie podobały. Na pewno do jazdy bedą ok, może nawet lepsze niż damskie. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2010 A myślisz że uczestniczki PŚ jeżdżą w damskich modelach , szukaj takich aby były wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi