5zarak Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 Znalazłem za 1700zł to chyba dobra cena. W Skiteamie chcą za nią 2999zł, co prawda dają bony na 1200zł, ale jednak trzeba prawie 3tyś u nich zostawić Od razu spytam czy buty z flexem 90 starczą na tą nartę bo mam do wyboru Lange Blaster 9 (90) i Lange Blaster Pro (110) oba leżą identycznie tyle tylko, że różnica w cenie jest spora:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 Znalazłem za 1700zł to chyba dobra cena. W Skiteamie chcą za nią 2999zł, co prawda dają bony na 1200zł, ale jednak trzeba prawie 3tyś u nich zostawić Od razu spytam czy buty z flexem 90 starczą na tą nartę bo mam do wyboru Lange Blaster 9 (90) i Lange Blaster Pro (110) oba leżą identycznie tyle tylko, że różnica w cenie jest spora:( A co to za bony?:confused:Byty z flexem 90 starczą,ważne,żeby były wygodne:pCena nart chyba odpowiednia:rolleyes: ,a skiteam to już przesadza:pnie pierwszy raz:eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5zarak Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 Za 3000zł wydane u nich dają bony na zakupy za 1200zł, ale w rzeczywistości przepłacasz za narty 1300zł, a za buty 400zł, więc żaden to interes:) Jedyny plus to, że mają duży wybór, ale chyba spowodowane jest to tym, że są jeszcze w Polsce tacy ludzie jak my, którzy potrafią rozsądnie wydać pieniądze na rzeczy, które naprawdę są warte zakupu i nie łapią się na "Superpromocje", choć trzeba przyznać, że w weekend były tam tłumy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 Za 3000zł wydane u nich dają bony na zakupy za 1200zł, ale w rzeczywistości przepłacasz za narty 1300zł, a za buty 400zł, więc żaden to interes:) Jedyny plus to, że mają duży wybór, ale chyba spowodowane jest to tym, że są jeszcze w Polsce tacy ludzie jak my, którzy potrafią rozsądnie wydać pieniądze na rzeczy, które naprawdę są warte zakupu i nie łapią się na "Superpromocje", choć trzeba przyznać, że w weekend były tam tłumy:) Czyli masz wydać 3000 zł,aby zyskać 1200 zł:pkupujesz sprzęt dla siebie i dodatkowo za 1200zł masz dla "starej;")to taka promocja rodzinna:pWażne,że promocja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odii Napisano 8 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 witam ponownie. Wczoraj przetestowałem zenithy z6 i podzielę się z wami moja opinią na temat nart. Narty są super - stabilne i łatwo się "uzyskuje" krótki skręt jak i długi. Super trzymają krawędź przy każdej prędkości (są naprawdę szybkie). Zaskoczyło mnie to, że bardzo szybko je "opanowałem". Niemal od razu Co jeszcze mogę powiedzieć? Na pewno to, że polecam te narty wszystkim zastanawiającym się nad zakupem.. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5zarak Napisano 30 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 Trochę się ociągam z kupnem nart, bo w tym sezonie i tak już nie pojeżdżę, a czekam na lepsze czasy w portfelu:( Chciałem jeszcze zapytać czy Zenith 9.5 jest dużo bardziej wymagający od Z6.5? Ceny obu nart są w tym momencie na tym samym poziomie, a z tego co się zdążyłem zorientować to różnica między nimi jest chyba tylko w zmocnieniach i sztywności? Na stronie producenta Z9.5 adresują dla ekspertów, a Z6.5 dla zaawansowanych. Czy rzeczywiście trzeba być "starym wyjadaczem" żeby przyjemnie pojeździć na 9.5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi