Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Rossignol Zenith Z 4.5 ?

odii

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem za 1700zł to chyba dobra cena. W Skiteamie chcą za nią 2999zł, co prawda dają bony na 1200zł, ale jednak trzeba prawie 3tyś u nich zostawić:/ Od razu spytam czy buty z flexem 90 starczą na tą nartę bo mam do wyboru Lange Blaster 9 (90) i Lange Blaster Pro (110) oba leżą identycznie tyle tylko, że różnica w cenie jest spora:(

Znalazłem za 1700zł to chyba dobra cena. W Skiteamie chcą za nią 2999zł, co prawda dają bony na 1200zł, ale jednak trzeba prawie 3tyś u nich zostawić:/ Od razu spytam czy buty z flexem 90 starczą na tą nartę bo mam do wyboru Lange Blaster 9 (90) i Lange Blaster Pro (110) oba leżą identycznie tyle tylko, że różnica w cenie jest spora:(

A co to za bony?:confused:Byty z flexem 90 starczą:rolleyes:,ważne,żeby były wygodne:pCena nart chyba odpowiednia:rolleyes: ,a skiteam to już przesadza:pnie pierwszy raz:eek:

• Like 1

Za 3000zł wydane u nich dają bony na zakupy za 1200zł, ale w rzeczywistości przepłacasz za narty 1300zł, a za buty 400zł, więc żaden to interes:) Jedyny plus to, że mają duży wybór, ale chyba spowodowane jest to tym, że są jeszcze w Polsce tacy ludzie jak my, którzy potrafią rozsądnie wydać pieniądze na rzeczy, które naprawdę są warte zakupu i nie łapią się na "Superpromocje", choć trzeba przyznać, że w weekend były tam tłumy:)

Za 3000zł wydane u nich dają bony na zakupy za 1200zł, ale w rzeczywistości przepłacasz za narty 1300zł, a za buty 400zł, więc żaden to interes:) Jedyny plus to, że mają duży wybór, ale chyba spowodowane jest to tym, że są jeszcze w Polsce tacy ludzie jak my, którzy potrafią rozsądnie wydać pieniądze na rzeczy, które naprawdę są warte zakupu i nie łapią się na "Superpromocje", choć trzeba przyznać, że w weekend były tam tłumy:)

Czyli masz wydać 3000 zł,aby zyskać 1200 zł:pkupujesz sprzęt dla siebie i dodatkowo za 1200zł masz dla "starej;")to taka promocja rodzinna:pWażne,że promocja:D

witam ponownie. Wczoraj przetestowałem zenithy z6 i podzielę się z wami moja opinią na temat nart.

Narty są super - stabilne i łatwo się "uzyskuje" krótki skręt jak i długi. Super trzymają krawędź przy każdej prędkości (są naprawdę szybkie). Zaskoczyło mnie to, że bardzo szybko je "opanowałem". Niemal od razu :)

Co jeszcze mogę powiedzieć? Na pewno to, że polecam te narty wszystkim zastanawiającym się nad zakupem..

pozdrawiam

• Like 1

• 4 weeks later...

Trochę się ociągam z kupnem nart, bo w tym sezonie i tak już nie pojeżdżę, a czekam na lepsze czasy w portfelu:( Chciałem jeszcze zapytać czy Zenith 9.5 jest dużo bardziej wymagający od Z6.5? Ceny obu nart są w tym momencie na tym samym poziomie, a z tego co się zdążyłem zorientować to różnica między nimi jest chyba tylko w zmocnieniach i sztywności? Na stronie producenta Z9.5 adresują dla ekspertów, a Z6.5 dla zaawansowanych. Czy rzeczywiście trzeba być "starym wyjadaczem" żeby przyjemnie pojeździć na 9.5?