1970 Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 Szusta ostatnia narta którą miałem okazję testować w Seefeld to uwieńczenie moich marzeń podczas wyjazdu na którym testowałem narty firmy Kneissl na sezonu 10/11. Kneissl Sirius Project GS jest to narta która została zaprojektowana dzięki współpracy znanych w branży inżynierom i zawodnikom. Parametry narty Kneissl Sirius Project GS 183, R23,5 Talia 106-67-92 Sport 100% On Piste 100% Dla kogo? -Jeżeli wydaje Ci się, że jesteś facetem bo masz ….. -Jeżeli wydaje Ci się, że jeździsz szybko autem bo masz 250 KM pod maską, -Jeżeli wydaje Ci się, że jeździsz szybko na swoich komórkach bo mają napis GS FIS, -Jeżeli wydaje Ci się, że jak jeździsz na zawodach narciarskich to już wszystko widziałeś. To jesteś w wielkim błędzie. To są najcięższe i najszybsze narty jakie miałem okazję w swoim życiu testować. To są jedyne narty przed którymi miałem i mam respekt. To są jedyne narty które są tylko dla profesjonalistów z wieloletnim stażem w zawodach FIS. To są najgenialniejsze narty. Jestem nimi absolutnie oczarowany. Nie to nie są narty! To są Kneissl Sirius Project GS bo taką mają nazwę i tak należy o nich mówić i pisać. Teraz czekam na opinię innych testerów tych nart czy się ze mną zgadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 20 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2010 A może dałoby się uzyskać jeszcze trochę szczegółów:D Bo na ten moment to bardziej spot reklamowy. Ciekaw jestem co w nich jest tak czarującego, tak niezwykłego, że zasługują na te pochwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 20 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2010 A może dałoby się uzyskać jeszcze trochę szczegółów:D Bo na ten moment to bardziej spot reklamowy. Ciekaw jestem co w nich jest tak czarującego, tak niezwykłego, że zasługują na te pochwały. To nie jest spot reklamowy chociaż tak może być odebrany.:eek: Mój problem polega na tym, że nie potrafię tego inaczej opisać. Dopiero na tych nartach zrozumiałem jakim trzeba być dobrze wyszkolonym i wytrenowanym narciarzem. Jakim trzeba być profesjonalistą, jaką trzeba mieć kondycję żeby pędzić na zawodach pucharu świata na złamanie karku i do tego mieć pełną kontrolę nad nartami tej klasy. Te narty są tak twarde, że kiedy pierwszy raz widziałem je i miałem okazję dotykać a było to w tamtym roku to nie potrafiłem ich porządnie wygiąć w rękach. Po roku odważyłem się ubrać te narty i spróbować na nich zjechać. Narty są tak twarde a zarazem tak stabilne i tak idealnie się prowadzą, że mogłem to porównać tylko do prowadzenia samochodu sportowego bo to już w swoim życiu robiłem. Dla tego napisałem, że czekam na opinię innych narciarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 20 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2010 a gdzie można spróbować tego cudu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2010 a gdzie można spróbować tego cudu Cena też ciekawa;)http://www.kneisslnorthamerica.com/store/categories.php?category=Alpine-Skis/Project-Sirius-Skis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 21 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2010 a gdzie można spróbować tego cudu Tego modelu w tym roku nie kupowałem dla siebie do testów. Nie ma większego problemu z testami tych nart jeżeli ktoś wybiera się do Austrii. Wtedy jeżeli są wolne w danym terminie to załatwiam odbiór tych nart w fabryce. Ale wcześniej muszę mieć pewność, że testować te narty będzie osoba z bardzo dużymi umiejętnościami. I to nie są narty cud :eek: tylko max profesjonalny sprzęt narciarski. To jest cała tajemnica tych nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 21 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2010 Cena też ciekawa;)http://www.kneisslnorthamerica.com/store/categories.php?category=Alpine-Skis/Project-Sirius-Skis Ja mam te narty taniej! Znacznie taniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 23 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2010 Będziesz od jutra w Kielcach na targach z oby dwoma markami? Z tego co wiem to firma AJS jest wsród wystawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 23 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2010 Będziesz od jutra w Kielcach na targach z oby dwoma markami? Z tego co wiem to firma AJS jest wsród wystawców. Będę od jutra na targach ale Siriusa nie będę miał. Będę obok stoiska firmy którą eksploatujesz na co dzień. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi