JC Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 Nowa pozycja w Księgarni. Książka Marcina Szafrańskiego "Technika i taktyka mistrzów" http://www.skionline.pl/sprzet/?co=ksiegarnia&id_pozycji=35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 15 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2010 (edytowane) nie wiem co mnie wzięło ale nabyłem tą pozycję bezpośrednio u Szafrańskiego chyba końcem ubiegłego roku, choć mistrzem nie jestem i raczej już nie zamierzam być. książeczka, a właściwie broszurka nie wydaje się być zbyt tania, ale jak człowiek umie sobie uzasadnić zakup to wcale nie tak drogo wychodzi - 1 złocisz za stronę wiedzy (inc. koszty przesyłki). a co do zawartości to jest całkiem ok., choć nie za dużo jest w środku samej treści. dla osób które nie mają ze sobą jakiegoś tam bagażu doświadczenia narciarskiego pozycja ta wyda się być kondensacją w stylu "nauka narciarstwa w ...", ale jak się kuma trochę o co biega w tym wszystkim to jest to ciekawa i praktyczna publikacja, dla mnie więcej warta niż doznania duchowo-grawitacyjne Pana Kuchlera. ps. ja to bym był rad jakby coś takiego tylko obszerniejszego wypuścił Heli w temacie serwisowania nart, może być nawet w odcinkach:) Edytowane 15 Luty 2010 przez ravick97 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi