mysiauek Napisano 18 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2010 Moi Drodzy, kolejny raz spotykam się z tą samą sytuacją. Ktoś znajomy chce kupić używane narty, wchodzi na któryśz portali aukcyjnych i po przeglądzie stwierdza, że nie ma nic interesującego a ceny często gęsto podobne do sklepowych. Zadaję pytanie: czy oglądałeś tylko strony wyróżnione czy wszedłeś dalej i dotarłeś do stron, gdzie także zwykli śmiertelnicy wystawiają swój używany sprzęt? Odpowiedź zwykle brzmi: ale to tam same sklepy i shit z wypożyczalni. Drugie pytanie: A doszedłeś do 15 strony na allegro gdzie kończą się aukcje wyróżnione? Odpowiedź: Eeeee no nie ... Krótkie info: pierwsze parenaście stron na allegro zajmują właśnie aukcje wyróżnione, gdzie są sprzedawcy praktycznie hurtowi używek i sklepy. Chcąc kupić używkę warto zajrzeć na zwykłe aukcje. Mam nadzieję, że przyda się komuś to małe info. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2010 Ja zazwyczaj sortuję dość gęsto,wtedy te zwykłe aukcję mam nawet na pierwszej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi