Kamil92 Napisano 24 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2010 1.Mężczyzna 2.Wiek 17 3.Wzrost 182 4.Waga 62 5.Buty - chce zakupić nowe 6.Narty - kupno na allegro 7.Skala umiejętności - 3.5 (skala forumowa) 8.Jak lubisz jeździć - jak potrafię 9.Jaki preferujesz promień skrętu - nie znam się 10.Jakie lubisz trasy - radze sobie na łatwych 12.Ile ma kosztować sprzęt - narty chciałbym kupić tanie ze względu na to iż mam mały budżet, oraz będą to moje pierwsze narty Jaką długość wybrać? Myślę o 165 znalazłem tam dużo fajnych nart. w wypożyczalni dawali mi 162 jeździło mi się znośnie. myślę o wydaniu do około 300 zł na narty wiec jest to mało. Jakie firmy polecacie na początek, oraz czy np jeśli wezmę te 165 będą dobre w sklepie mówili że na pierwsze narty mogą być i 5cm nie robi różnicy bo ogólnie to 170 też będą spoko. Czy to 5 cm robi dużą różnice co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil92 Napisano 24 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2010 Może ktoś się wypowiedzieć i doradzić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 24 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2010 Szukaj w długościach 165-170, najlepiej coś z podstawowych allroundów, przy twojej wadze to może być np Atomic Drive 7 albo 8 albo Izor z numerkiem 7, Atomic SX7, Fisher Rx4 - to popularne narty, coś znajdziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi