marboru Napisano 24 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2010 Na Targach byli także: …no i to by było na tyle… Pozdrawiam marboru 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2010 Polskie Majesty są naprawdę piękne: …no i „Wilki”: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2010 Salomon ma dosyć dużą ekspozycję: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2010 Elan: Mała kolekcja nart na B…zgadnie ktoś, co to za deski? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2010 Cacuszka Heada: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2010 Blizzard: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2010 Malutkie stoisko Kneissl: Atomic: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2010 (edytowane) No to Start... Dzisiaj znalazłem się w sprzętowo-narciarskim Raju… Oto Fotorelacja z Targów „Zima” z Kielc (impreza do dzisiaj do 27 lutego). Wczorajszy wątek: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=10643 Wstęp bezpłatny, Parking na terenie Targów – 5 zł. Oprócz wszystkich znanych producentów nart, na Targach jest mnóstwo odzieży, gogli, kasków i wszystkiego co z narciarstwem i snowboardem ma wspólnego (cztery duże hale sprzętu i wystawców). Ponieważ po raz pierwszy robiłem zdjęcia tylu Ślicznotkom na raz – wybaczcie jakość zdjęć, niektóre są nierówne, nieostre, nieoświetlone, prześwietlone – cóż Trema… No to zaczynamy, słowa są zbędne. Na początek Nordica: Stoisko Fischera: Edytowane 24 Luty 2010 przez marboru 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 26 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 ...Patent, ale po co...? Na Targach oblegane było stoisko ze szwajcarskim patentem Snow Rails, który zapobiega krzyżowaniu nart. To w Monachium planowano pierwotnie debiut systemu Snow Rail, zapobiegającego krzyżowaniu się nart, ale ostatecznie zaprezentowano go po raz pierwszy w Kielcach podczas specjalnego spektaklu, przygotowanego przez aktorów z kieleckiego teatru. Do sukcesu powstania systemu Snow Rails przyczyniło się wielu profesorów i studentów Wyższej Szkoły Zawodowej z Burgdorf ze Szwajcarii. Wykorzystali oni najnowsze techniki w celu przetestowania nowatorskiego systemu, zaprojektowanego przez Ulo Gertsch'a. Opracował on ruchome łączenia scalające ze sobą parę nart przed i za wiązaniami. A propos nart, to warto jeszcze dodać, że w Kielcach można też zobaczyć dopiero co nagrodzone na targach ISPO w Monachium narty firmy Blizzard. Targi potrwają do soboty włącznie. Fotki patentu na poniższej stronie: http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/tngallery?Site=ED&Date=20100226&Category=NARTYSWIETOKRZYSKIE02&Artno=316698906&Ref=PH Więcej o targach na stronie internetowej Echa Dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 (edytowane) Marboru - thx za fajna relacje nie każdy ma okazje być wiec zawsze to namiastka mam pytanko na tej fotce : 1 z lewej to RC czy SL - płyta wygląda mi na FISowską (a co dla mnie ważne bez flowflex) ? To w Monachium planowano pierwotnie debiut systemu Snow Rail, kurde sezon czy 2 temu już to widziałem moze to były "testy" .. ale jakos mnie to nie przekonuje- musze mieć pełna kontrole niezależnie (wykładek na tym raczej nie zrobie ) ale patent jest fakt - może bedzie sie nadawal na poczatek nauki jazdy (ułatwienie i prawidłowe prowadzenie nart) nie wiem tak tylko głosno mysle teraz. ps. nie no głupi jestem pewnie ze RC przeciez biała jest , tylko teraz pytanie czemu nigdzie bo nawet na ispo nie widziałem żeby pokazali WC SL Edytowane 27 Luty 2010 przez nexcom ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Może z premierą wc sl czekają na jakąś specjalną okazję...? Szkoda, że nie zapytałem...no ale Hucu pewnie również na Targach był - to Fan tej narty, więc może on zapytał Ogólnie rzecz ujmując na mnie największe wrażenie zrobiły trzy stoiska: Fischer właśnie, Volkl oraz dzieła sztuki od Majesty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Czy będąc na Targach dowiedziałeś się może, czym różnią się SL Ti od D2 ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 ...gdyby było TDI - to może bym wiedział Tak na serio to niestety nie pytałem o szczegóły dotyczące poszczególnych desek...byłem tak oczarowany wystawą, że szczęka mi opadła i wydusić z siebie nic nie mogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Marboru - thx za fajna relacje nie każdy ma okazje być wiec zawsze to namiastka mam pytanko na tej fotce : 1 z lewej to RC czy SL - płyta wygląda mi na FISowską (a co dla mnie ważne bez flowflex) ? kurde sezon czy 2 temu już to widziałem moze to były "testy" .. ale jakos mnie to nie przekonuje- musze mieć pełna kontrole niezależnie (wykładek na tym raczej nie zrobie ) ale patent jest fakt - może bedzie sie nadawal na poczatek nauki jazdy (ułatwienie i prawidłowe prowadzenie nart) nie wiem tak tylko głosno mysle teraz. ps. nie no głupi jestem pewnie ze RC przeciez biała jest , tylko teraz pytanie czemu nigdzie bo nawet na ispo nie widziałem żeby pokazali WC SL Pierwsza z prawej to była WC GS, SL nie było.Ale dlaczego nie wiem.Może będący po sąsiedzku z Fischerem Robert im podprowadził Może z premierą wc sl czekają na jakąś specjalną okazję...? Szkoda, że nie zapytałem...no ale Hucu pewnie również na Targach był - to Fan tej narty, więc może on zapytał Ogólnie rzecz ujmując na mnie największe wrażenie zrobiły trzy stoiska: Fischer właśnie, Volkl oraz dzieła sztuki od Majesty. Byłem pierwszego dnia i najwięcej czsu spędziłem u Rossignola i na stoisku Kneissl/Duel z wiadomych powodów.Pozdrowienia dla obu Robertów już z wody. Ja głównie rozglądałem się za jakimis fajnymi ochraniaczami na ramiona.I reszte czasu poświęciłem na to. POC (też u bobica),Komperdell i Energiapura (na Zandone nie trafiłem-może nie było nikogo) to to co mnie interesowało najbardziej. I szczerze POC najbardziej mi sie spodobał(gorzej z ceną:eek:),ale energiapura też ma fajnego pajączka i cenowo sympatyczniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Ja głównie rozglądałem się za jakimis fajnymi ochraniaczami na ramiona.I reszte czasu poświęciłem na to. POC (też u bobica),...I szczerze POC najbardziej mi sie spodobał(gorzej z ceną:eek:),ale energiapura też ma fajnego pajączka i cenowo sympatyczniejszy. Ale na POC załatwiłeś ewentualnie jakiegoś upusta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Ale na POC załatwiłeś ewentualnie jakiegoś upusta;) Oczywiście,tylko najpierw muszę założyć działalność,otworzyć sklep,wziąć trochę towaru i sprzedam sobie poniżej ceny zakupu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Oczywiście,tylko najpierw muszę założyć działalność,otworzyć sklep,wziąć trochę towaru i sprzedam sobie poniżej ceny zakupu:D Marek, jak dla mnie to powinieneś dostać gratisa Ja dostałem - smycz od Blizzarda :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Ja dostałem - smycz od Blizzarda :D:D Czy smyczą po plecach bo za długo im się po stoisku kręciłeś i fotki pstrykałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 Czy smyczą po plecach bo za długo im się po stoisku kręciłeś i fotki pstrykałeś Nie lada zagadkę mieli...łazi gość w garniturze, pod krawatem i fotki robi... No to smycz dali...tylko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 29 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 XXIII Międzynarodowe Targi Branży Sportowej i Outdoorowej KIELCE SPORT - ZIMA w tym Sezonie odbędą się 16-19 II 2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi