przemeks6 Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 witam jezdze 5 rok , blizzard xo5 167cm, poziom 6 chcialem kupic lepsze narty bardziej adresywne do szybszej jazdy, moze mawet jakies slalomki wzrost 178, waga 105kg kolega - instruktor poleca mi Atomica Race ST ale w necie gdzieniegdzie pisze ze to narta dla kobiet.... kupic nie kupic???? a moze cos iinego polecacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 28 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 moim zdaniem jesteś za ciężki do tej narty ST to chyba odpowiednik SL9. Ja mam 175 cm / 80 kg i powoli (po 4 sezonach jazdy) SL9 uważam za zbyt miękkie dla siebie. Celuj w Ti SL lub D2 SL. Na tych drugich śmigałem - super narta ale bardzo wymagająca i potrafiąca konkretnie zmęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 Mówimy o ST z sezonu 09/10 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi