[email protected] Napisano 30 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 No i po kolejnej Gardenissimie... Tradycyjnie nie udało mi się złowić na skionline żadnych ofiar do wspólnego startu,poza oczywiście niezawodnym Alfredoo... Na szczęście są jeszcze inne wody,w których połów był bardziej udany-jedna z ofiar w perspektywie startowania z numerem 630 zadowoliła się tylko wejściem w posiadanie pamiątkowego numeru i zjechaniem bokiem trasy,za to druga złoiła skórę mnie i plejadzie miejscowych ścigantów, zajmując w naszej kategorii drugie miejsce,zdaje się najlepsze z Polaków od początku Gardenissimy. Ci,co koło nosa przeszły im czeki na 5000 euro,kilkuseteurowe bony towarowe, elektryczne rowery i wczasy dla 4 osób w Wenecji,niech żałują... Pana Admina,który odgrażał się ,że będzie w pobliżu,nie dostrzegłem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi