kmusial Napisano 2 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Mam zamiar kupić w supermarkecie płytę z plexi z zamiarem pocięcia jej na cykliny do ślizgów i w związku z tym mam pytanie czym ją pociąć, bo słyszałem że przy nieumiejętnym cięciu może się topić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 2 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Spoko, zwykłą piłką do metalu (ręcznie). Topi się od temperatury przy wierceniu, no może jak byś jakś elektryczną piłą na wysokich obrotach zaatakował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Podjedź do dobrego warsztatu ślusarskiego, to potrą Ci na dowolne kawałki hydrauliczną gilotyną do blachy, no i będzie to równiutko pocięte:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi