Maxim Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Witam! Proszę Forumowiczów o pomoc, mało się udzielam / czytaj loguję / na forum ale zawsze je czytam. Mam problem z Allegro, ich uzytkownik mnie oszukał i zablokował mi konto / jestem kupującym , niestety każdego z nas to może spotkać, szczegóły mogę wyjaśnić /. Może z waszą pomocą otrzymam kontakt telefoniczny z Allegro. Wszędzie szukałem i niestety nie znalazłem żadnego kontaktu a na meile nie odpowiadają. Pozostaje mi droga prokuratorsko - sądowa. Za wszelką pomoc będę zobowiązany . Pozdrawiam Mirek - Maxim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 (edytowane) Witaj z tego co się orientuję nie ma kontaktu telefonicznego i się nie dziwie taki duzy serwis "zwariowałbym" w tym momencie wszelkie kontakty odbywają sie poprzez formularz : http://allegro.pl/contact/contact.php parokrotnie miałem "przyjemność" z niego korzystać i polecam tą drogę - szybko i konkretnie nie mam nic do zarzucenia myślę że Twój problem choć nie znam szczegółów pomogą Ci rozwiązać powodzenia daj znać jak się sytuacja potoczyła dalej pozdrawiam Edytowane 10 Kwiecień 2010 przez nexcom literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Cześć, Trzymaj się Programu Ochrony Kupujących, a wszystko się rozstrzygnie po twojej myśli. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Nexcom wszystko napisał. Nie ma innej możliwości. Ja bywałem i na przesłuchaniach o przedmioty z allegro ... Ogólnie Allegro ma nas w dupie i sami jesteśmy sobie wg nich winni Ale co można zrobić ? A trochę stażu tam mam: Użytkownik od: 2001-02-18 14:50:27 Jak to ktoś Ci zablokował konto? Allegro zablokowało Ci konto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Ogólnie Allegro ma nas w dupie i sami jesteśmy sobie wg nich winni Gdyby nie POK na allegro to większość oszustów nadal sprzedawałby na allegro, a oszukani mogliby zapomnieć o swojej gotówce. Mówię tutaj o przypadku kiedy kupujący zapłacił za towar i go nie otrzymał. Ciężko coś innego podpowiedzieć skoro nie zna się tej sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Gdyby nie POK na allegro to większość oszustów nadal sprzedawałby na allegro, a oszukani mogliby zapomnieć o swojej gotówce. Mówię tutaj o przypadku kiedy kupujący zapłacił za towar i go nie otrzymał. Ciężko coś innego podpowiedzieć skoro nie zna się tej sprawy. Słusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 10 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Witaj z tego co się orientuję nie ma kontaktu telefonicznego... Oficjalnego nie ma. Ważne, żeby znać kilku adminów wtedy telefon jest szybszą drogą niż kontakt przez formularz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vince4all Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 (edytowane) Pozostaje tylko formularz. Ale powodzenia w wyjaśnieniu sprawy! Edytowane 11 Kwiecień 2010 przez SB usunięcie podpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Mam problem z Allegro, ich uzytkownik mnie oszukał i zablokował mi konto / jestem kupującym , niestety każdego z nas to może spotkać, szczegóły mogę wyjaśnić /. Chętnie dowiemy się szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi