JC Napisano 2 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Mario Matt od nowego sezonu będzie jeździł na nartach Blizzard i w butach Tecnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 2 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Mario Matt od nowego sezonu będzie jeździł na nartach Blizzard i w butach Tecnica Tecnica bedzie tez miala nowy model buta dla zawodnikow na przyszly sezon. Diablo Inferno R zastapi wysluzony juz model Diablo R. Podobno but bedzie bardziej zblizony parametrami do Nordica Dobermann i beda mialy rame stalowa w podeszwie co ma zwiekszac sztywnosc i poprawiac kontakt z narta (ciekawe czy to sie przyjmie czy to tylko kolejny gadzet majacy zwiekszyc sprzedaz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 2 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2010 W sumie to z tą listwą metalową nie głupi pomysł. Pytanie czy to nie jest "zbyt warszawskie" jak np kers. Cholera wie jak to będzie. Ja mam juz zamówione narty Heada slalomke na ten sezon, komórke i ciekaw jestem kersa strasznie. No cóż, czas pokaze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi