aklim Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2010 cześć co sądzicie o tych butach ? może ktoś z forumowiczów ich używa ? czy dla ambitnego amatora o zacięciu sportowym;) będzie to dobry wybór ? do tej pory używałem Fischer Competition 110 i były Ok , ale zaczęły pękać , więc czas na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2010 cześć co sądzicie o tych butach ? może ktoś z forumowiczów ich używa ? czy dla ambitnego amatora o zacięciu sportowym;) będzie to dobry wybór ? do tej pory używałem Fischer Competition 110 i były Ok , ale zaczęły pękać , więc czas na zmianę Radicale maja ten sam last co Lange, but bardzo dobry tylko moim zdaniem ich ksztalt nie ma nic wspolnego z anatomicznym wygladem stpy, przsynajmniej mojej ale tak jak pisze but jest moim zdaniem bardzo doby. Mam Radicala WC (95mm szerokosci) z przed kilku sezonow troche sobie go sam dopasowalem ale niezbyt dobrze bo potrafie w nim wytrzymac tylko jakies 2-3 godziny i koniec, ale jezdzi sie rewelacyjnie zauwazalnie lepiej niz w moich Tecnica Diablo Pro ktore sa wygodne jak kapcie ale czegos im brakuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2010 (edytowane) W zeszłym roku już prawie kupiłem Radicale 110, na moją ocenę to bardzo fajne buty i bardzo dobrze wykonane. Pasowały mi na nogę podobnie jak takie Fishery więc kształt maję chyba dosyć zbliżony Edytowane 12 Czerwiec 2010 przez mihumor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2010 ja mam s3 120 i jestem bardzo zadowolony:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi