Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Polskie żuczki

Raceman

Rekomendowane odpowiedzi

Prosimy Figo o tłumaczenie:D

Tłumaczę (ten trzeci): "oj joj joj ..." ;)

Pszczółki, pchełki, mimozy? To na razie tylko, bo potem (mam nadzieję): dzikie osy, wściekłe ważki, atakująca wataha itp. :)

Tymczasem Klusie, Glusie i Bromby ;))

PS.

W żaden sposób nie kpię - kibicuję zawsze naszym, i marzę o jakiejś obecności w czołówce alpejskiej... kogokolwiek, czy Tlałki nie mają dzieci?! :)

...ale kto wie?

Kiedyś w maleńkości zainspirowany W. Fortuną (Sapporo) marzyłem o jego następcach;

w biegach narciarskich od dawna kibicowałem Norweżkom, i tu nawet nie marzyłem o jakiejś równorzędnej rywalizacji... ;)

... kto wie :)

• Like 1

No niestety ale żeby odnosić sukcesy na arenie międzynarodowej w PS trzeba bardzo dużo zainwestować w dzieci i młodzież, jak na razie na naszym podwórku jedynymi możliwymi sponsorami są rodzice którzy też że tak powiem nie tryskają kasą....Cóż w biednemu zawsze wiatr w oczy. Oby dziewczyny zaczęły wchodzić do 30, mam taką nadzieję.

No niestety ale żeby odnosić sukcesy na arenie międzynarodowej w PS trzeba bardzo dużo zainwestować w dzieci i młodzież, jak na razie na naszym podwórku jedynymi możliwymi sponsorami są rodzice którzy też że tak powiem nie tryskają kasą....Cóż w biednemu zawsze wiatr w oczy. Oby dziewczyny zaczęły wchodzić do 30, mam taką nadzieję.

Jest jak mówisz. Całe szczęście/nieszczęście z Małyszem polega na tym, że PZN może sobie nim wycierać gębę: "mamy sukcesy". Teraz jeszcze Justyna - super(!), ale problem się pogłębia. Zostają rodzice. Dzięki zaprzyjaźnionemu forum*) znam dość dobrze, prywatnie sytuację, gdzie tato inwestuje w młodego debeściaka - chłopak jeździ obiecująco, ale... w każdej chwili może się zachwiać biznes taty, w każdej chwili zabawa może się skończyć... i co dalej? Do tego nie pochodzą z gór, więc...?

Ja odpowiedzi nie znam, ale wiem (czy wydaje mi się), że narciarstwo alpejskie to najbardziej prestiżowy sport narciarski, na pewno jeden z najbardziej prestiżowych sportów zimowych i chciał bym czasem ... wiadomo co :)

*) Mam wrażenie pewnej obsesji na tym forum związanej z linkami, konkurencją itp. ;)) Dlatego tak dookoła piszę :)