Raceman Napisano 16 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2010 Pozwólcie że zamieszczę też polskich zawodników na filmikach oto oni: i ten oto hm...http://www.youtube.com/watch?v=e_LBGfYH3Ic posłuchajcie komentarz... Zamieszczam by pokazać że w światowej karuzeli są także nasi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 16 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2010 co do Michala to warto przypomniec, ze kiedys na mistrzostwach swiata w kombinacji zajal 16 miesjce, wiec sukces ogromny.teraz osiagniecie podobnego wyniku przez jakiegokolwiek naszego rodaka jest nierealne a Mackowi trzeba kibicowac, a zeby udalo mu sie wreszcie wejsc do "30" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2010 Dżaj ale wiesz jak długo myślałem nad tytułem mojego postu? Dałem żuczki bo jakoś mi tak do nich pasuje, oczywiście każdemu z nich życzę jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2010 ....posłuchajcie komentarz... Prosimy Figo o tłumaczenie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2010 To jak nazwać nasze alpejki: http://www.skionline.pl/sport/?co=newsy&id_txt=3789 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 16 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2010 Prosimy Figo o tłumaczenie:D Tłumaczę (ten trzeci): "oj joj joj ..." To jak nazwać nasze alpejki: http://www.skionline.pl/sport/?co=newsy&id_txt=3789 Pszczółki, pchełki, mimozy? To na razie tylko, bo potem (mam nadzieję): dzikie osy, wściekłe ważki, atakująca wataha itp. Tymczasem Klusie, Glusie i Bromby ) PS. W żaden sposób nie kpię - kibicuję zawsze naszym, i marzę o jakiejś obecności w czołówce alpejskiej... kogokolwiek, czy Tlałki nie mają dzieci?! ...ale kto wie? Kiedyś w maleńkości zainspirowany W. Fortuną (Sapporo) marzyłem o jego następcach; w biegach narciarskich od dawna kibicowałem Norweżkom, i tu nawet nie marzyłem o jakiejś równorzędnej rywalizacji... ... kto wie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2010 No niestety ale żeby odnosić sukcesy na arenie międzynarodowej w PS trzeba bardzo dużo zainwestować w dzieci i młodzież, jak na razie na naszym podwórku jedynymi możliwymi sponsorami są rodzice którzy też że tak powiem nie tryskają kasą....Cóż w biednemu zawsze wiatr w oczy. Oby dziewczyny zaczęły wchodzić do 30, mam taką nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2010 Odnośnie nazywania naszych zawodniczek nic mi do głowy nie przychodzi, ale takie na przysłowie na okoliczność wymyśliłem: "Nasze alpejki są znakomite, tylko relacje w TV są zbyt krótkie" Chodzi o relację z PS. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 16 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2010 Trzymajmy za nie kciuki - za parę dni zobaczymy jak sobie dziewczyny radzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 16 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2010 No jeśli te relacje z zawodów w Tv będą dłuższe:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2010 No jeśli te relacje z zawodów w Tv będą dłuższe:D;) No i ta kamera w bramce...... koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 16 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2010 No niestety ale żeby odnosić sukcesy na arenie międzynarodowej w PS trzeba bardzo dużo zainwestować w dzieci i młodzież, jak na razie na naszym podwórku jedynymi możliwymi sponsorami są rodzice którzy też że tak powiem nie tryskają kasą....Cóż w biednemu zawsze wiatr w oczy. Oby dziewczyny zaczęły wchodzić do 30, mam taką nadzieję. Jest jak mówisz. Całe szczęście/nieszczęście z Małyszem polega na tym, że PZN może sobie nim wycierać gębę: "mamy sukcesy". Teraz jeszcze Justyna - super(!), ale problem się pogłębia. Zostają rodzice. Dzięki zaprzyjaźnionemu forum*) znam dość dobrze, prywatnie sytuację, gdzie tato inwestuje w młodego debeściaka - chłopak jeździ obiecująco, ale... w każdej chwili może się zachwiać biznes taty, w każdej chwili zabawa może się skończyć... i co dalej? Do tego nie pochodzą z gór, więc...? Ja odpowiedzi nie znam, ale wiem (czy wydaje mi się), że narciarstwo alpejskie to najbardziej prestiżowy sport narciarski, na pewno jeden z najbardziej prestiżowych sportów zimowych i chciał bym czasem ... wiadomo co *) Mam wrażenie pewnej obsesji na tym forum związanej z linkami, konkurencją itp. ) Dlatego tak dookoła piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 17 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2010 (edytowane) Feszter napisz o co chodzi może o Skiforum? PS.Chodzi mi o Gajowego jak by co.... Edytowane 17 Październik 2010 przez Raceman PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi