marboru Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 Film pokazuje wypadek narciarza z Sosnowca oraz akcję ratunkową z udziałem Helikoptera. Miejsce zdarzenia Hintertux, data 14.11.2010 Filmik dobrej jakości, kręcony przez zjeżdżającego Snowboardzistę. Akcja zaczyna się o 4 minutach 30 sekundach trwania Filmiku. Ciekawe jak długo akcja ratunkowa trwała by w Polsce? [YOUTUBE] [/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 (edytowane) Coś mi się wydaje, że było już na forum, marboru /edit Możliwe, że się mylę Ale w mojej biblioteczce linków odwiedzonych już się znajduje Edytowane 8 Styczeń 2011 przez Slash0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 Coś mi się wydaje, że było już na forum, marboru Było o kilku wypadkach...ale posta o tym nie znalazłem, może źle szukałem, chodź teraz jeszcze raz wyfiltrowałem Forum i też nie znalazłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 Było o kilku wypadkach...ale posta o tym nie znalazłem, może źle szukałem, chodź teraz jeszcze raz wyfiltrowałem Forum i też nie znalazłem Wątek-"Skok życia";) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 Wątek-"Skok życia";) Chmm coś mi jednak umknęło - mimo, że siedzę na Forum bardzo dużo Na dodatek na Filmiku jest Gregor - Nasz Ziomek z Forum Nie będę usuwał tego, nowego wątku - bo w poprzednim nie ma linku do You Tube (ewentualnie - prośba do Moderatorów o przeklejenie tego co TU, do "Skoku Życia"). Gregor - mam nadzieję, że po tym przykrym zdarzeniu - wszystko ok? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi