Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Salomon TV

marboru

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądając dzisiaj You Tuba natknąłem się na króciutkie Freeski Salomona (mam nadzieję, że nie zostanę posądzony o reklamę - bo z Biznesem narciarskim niewiele mnie łączy oprócz tego, że jestem jego stałym dostarczycielem gotówki :D).

Kilka fantastycznych narto Free reportaży z różnych zakątków Globu.

Ponieważ bardzo mi się spodobała ta TeleVizja - postanowiłem się z Wami podzielić niektórymi Odcinkami - tymi pełnymi śniegu i puchu, Obrazami egzotycznych Miejsc.

To tak - na pocieszenie w tej odwilży.

Alaska

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE]

Szkocja

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE]

Japonia

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE]

Nowa Zelandia

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE]

Koniem na narty - Wulkan w Chile

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE]

...i jeszcze raz Chile

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE]

Chiny

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE]

Chamonix Francja

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE]

Skacząca Skandynawia

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE]

Ulice Polski...

[YOUTUBE]

[/YOUTUBE] Edytowane przez marboru
  • Like 3

Zaintrygowała mnie muzyka z tego odcinka:

http://www.salomonfreeski.com/pl/freeski-tv/season-04-episode-10.html

Znacie jaki to rodzaj muzyki? Albo może jakieś podobne kawałki?

Zależy której :) Na początku to jakieś uwspółcześnione "ska", czyli jak dla mnie "białe reggae" i jakby z domieszką raga - w uproszczeniu można to nazwać po prostu reggae, a na samym końcu pojawia się coś oparte na irlandzkim folku (choć ma być w Szkocji) :)

Tyt. "The future has no love", wyk. The Cool And Deadly - są napisy na końcu ;) ...w sumie nawet fajne :)

Dzięki gajowy01, będę szukał. Wiem, że był tytuł na końcu, bo jest na końcu każdego odcinka :) Znalazłem na wrzucie i teraz cały czas słucham, ale w końcu się na pewno znudzi, więc będę szukał nowych w tym stylu, dlatego pytam :)

No to masz zestaw pojęć Punky Reggae /Dub / Drum & Bass - mnie osobiście kojarzy się z uwspółcześnionym ska.

Przyznaję, że też wkręcił mnie ten numer - słucham już n-ty raz ;)

• Like 1

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...