marboru Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 (edytowane) Przeglądając dzisiaj You Tuba natknąłem się na króciutkie Freeski Salomona (mam nadzieję, że nie zostanę posądzony o reklamę - bo z Biznesem narciarskim niewiele mnie łączy oprócz tego, że jestem jego stałym dostarczycielem gotówki ). Kilka fantastycznych narto Free reportaży z różnych zakątków Globu. Ponieważ bardzo mi się spodobała ta TeleVizja - postanowiłem się z Wami podzielić niektórymi Odcinkami - tymi pełnymi śniegu i puchu, Obrazami egzotycznych Miejsc. To tak - na pocieszenie w tej odwilży. Alaska [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Szkocja [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Japonia [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Nowa Zelandia [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Koniem na narty - Wulkan w Chile [YOUTUBE] [/YOUTUBE] ...i jeszcze raz Chile [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Chiny [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Chamonix Francja [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Skacząca Skandynawia [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Ulice Polski... [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Edytowane 11 Styczeń 2011 przez marboru 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 12 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 Ostatni film 3:50. Oto jak Polska wyrabia sobie opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 Ostatni film 3:50. Oto jak Polska wyrabia sobie opinię Wiocha straszna w ostatnim Filmiku... Straż Miejska, Policja z tekstem Dowód poproszę... :D No i na koniec Buraki z "Topowego" (nie chcę używać nazwy tego "Przybytku") zakopiańskiego Hotelu :mad: ...no i w Świat idzie jaki to Kraj - Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 14 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Puchowa Dwuodcinkowa Rewelacja :) I [YOUTUBE] [/YOUTUBE] II [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 Zaintrygowała mnie muzyka z tego odcinka: http://www.salomonfreeski.com/pl/freeski-tv/season-04-episode-10.html Znacie jaki to rodzaj muzyki? Albo może jakieś podobne kawałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 Zaintrygowała mnie muzyka z tego odcinka: http://www.salomonfreeski.com/pl/freeski-tv/season-04-episode-10.html Znacie jaki to rodzaj muzyki? Albo może jakieś podobne kawałki? Zależy której Na początku to jakieś uwspółcześnione "ska", czyli jak dla mnie "białe reggae" i jakby z domieszką raga - w uproszczeniu można to nazwać po prostu reggae, a na samym końcu pojawia się coś oparte na irlandzkim folku (choć ma być w Szkocji) Tyt. "The future has no love", wyk. The Cool And Deadly - są napisy na końcu ...w sumie nawet fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 Dzięki gajowy01, będę szukał. Wiem, że był tytuł na końcu, bo jest na końcu każdego odcinka Znalazłem na wrzucie i teraz cały czas słucham, ale w końcu się na pewno znudzi, więc będę szukał nowych w tym stylu, dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 Dzięki gajowy01, będę szukał. Wiem, że był tytuł na końcu, bo jest na końcu każdego odcinka Znalazłem na wrzucie i teraz cały czas słucham, ale w końcu się na pewno znudzi, więc będę szukał nowych w tym stylu, dlatego pytam No to masz zestaw pojęć Punky Reggae /Dub / Drum & Bass - mnie osobiście kojarzy się z uwspółcześnionym ska. Przyznaję, że też wkręcił mnie ten numer - słucham już n-ty raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Każdy ćwiczy narciarstwo tam gdzie może... ...Chuck Patterson ćwiczy na falach... - tylko po co mu kijki:confused: Przepiękne ujęcia - warto obejrzeć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2011 [YOUTUBE] [/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi