Fazol Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 tak sobie przeglądam,oglądam i znalazłem filmiki.:eek: i jak długo jeżdżę w wysokie góry tak czegoś takiego nie widziałem!czy ktoś by wsiadł może tu:D przyznaje raz mną potrzepało w małej gondolce w Les2Alpes ale to... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 tak sobie przeglądam,oglądam i znalazłem filmiki.:eek: i jak długo jeżdżę w wysokie góry tak czegoś takiego nie widziałem!czy ktoś by wsiadł A ja nie tyko to widziałem, ale także przeżyłem! Pierwszy raz w Kaprun, w trakcie huraganu stulecia, kiedy krzesła owijało dookoła lin!!! :eek: Drugi raz na lodowcu Kaunertal, kiedy musiałem się trzymać bocznego oparcia krzesła, żeby nie zjechać na przeciwną stronę, bo wiatr ustawił krzesło pod takim kątem!!! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 ale to musi być frajda:D a adrenalina daje pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 A w SzCyrku to nie mało wiela się dzieję podczas huraganu... Narciarze wpadają na orczyku w korkociąg i odfruwają jak helikoptery,a zieloni biorą ich za nietoperze. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi