marboru Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Postanowiłem założyć nowy wątek - dotyczący Skionlinowej Galerii zdjęć... ...po prostu myszkując po niej niekiedy trafiamy na fotkę, która z jakichś względów bardzo mocno przypada nam do gustu - i chcielibyśmy się tym podzielić z innymi Forumowiczami. W moim przypadku takich obrazów trafiłem kilka...oczywiście wstawiłem swoją ocenę przy pracy: dobrą, doskonałą itp Zaczynając nowy temat oczywiście dam przykład takiego znaleziska: http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?&c=5&direction=DESC&i=1137 Dużo klimatu, śniegu, technicznie (według oceny kompletnego laika) - bardzo fajne JC w Twoim dorobku tych zdjęć jest masa. Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi