JC Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Jesteśmy już po pierwszym dniu treningów przed GP Australii. Najlepsze czasy uzyskali... ci co zawsze . Szkoda, że nie będzie Roberta - na razie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Na razie może i dobrze, bo Renault słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Wyniki pierwszych treningów raczej nie zaskakują. No może poza LRGP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 (edytowane) 07:00 - Grand Prix Australii,- sesja kwalifikacyjna ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 O siódmej rano w sobotę to się spi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Fakt moje "GRIZZLI" też by chciały spać ale ja im na to nie pozwolę. :D Marku o 16 jest powtórka dla śpioszków tylko wtedy nie zdążysz na jazdę nocna. O 16, jak zdąże wrócić z służbowej nasiadówki, to żegnam na TVP 1 lub HD Adasia:( Ale w niedzielę, to już wyścigu nie odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Ja tam wolę na BBC lub RTL wszystko obejrzeć niż słuchać przynudzania Borowczyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 PS. Marku w sobotę się nie pracuje już od czasu Gierka. To czas na narty._ Też tak bym chciał, ale sobota jest jedynym dniem w którym można zebrać obowiązkowo 200 ludzi w jednym miejscu raz w roku. Jak nie przyjdziesz to bulisz za nieobecność. Niestety korporacje mają swoje obowiązki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Renault słabo,bo nie ma Roberta!Pietrow i Haidfeld są za słabi,żeby pokazać pełne możliwości bolidu. ;) To tylko treningi w pierwszym w tym roku wyścigu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 Oglądam kwalifikacje i Q1 super spisali się kierowcy zespołu Sauber. Dobrze pojechał także Pietrov. Klasa jest Vettel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 Te korporacje płacą za Twoje wyjazdy na narty. Więc w sumie i tak jesteś górą. Teraz dopiero skumałem z tym "Adasiem". Ja też będę oglądał. . Rossi, w pewnym aspekcie tej sprawy, to jestes w bledzie. Jest to szczegolna korporacja, ktora jest utrzymywana z m.in. moich pieniedzy a niestety wyjazdow mi nie sponsoruje. Jeżdże wylacznie za MOJE, zarobione osobiscie srodki. A dodatkowo to w swietle ustawy, ktora mnie dotyczy, ja formalnie urlopu nie mam. Koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 Wyniki P1 Wyniki P2 Wyniki P3 Wyniki QUAL Brawo Witek! Heidfeld: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 No i po pierwszym qualu. Generalnie jak można się było spodziewać RBRy dowaliły 0,5s. Webber trochę odstawał, ale generalnie najszybsze. Dobrze, że choć LH rozdzielił byki. Niestety jeśli Hamilton tak będzie niszczył miękką mieszankę to na wyścigu do mety nie dojedzie bo zabraknie żółtych kompletów. Trochę słabo Ferki. Gdzieś zatraciły to co ponoć miały mieć. Druga siła? Nie, na tę chwilę za Macami. Natomiast spin Massy po wyjeździe z pit zasługuje na miano "żenady" qualu. Świetnie Pietrek... oby w wyścigu jechał równo bo często zdarzają mu się głupie błędy. NH totalny dół, ale na usprawiedliwienie można jedynie wpisać tłok na torze spowodowany teamami, których w F1 nie powinno wcale być i niesprawnym KERSem. Duży "+" dla Sauberów i STR. Dla Williamsa zaś pogłaskanie po głowie i słowa otuchy. Szkoda, że Rubens pechowo wypadł. To tak na szybko moim zdaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi