mareknot Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 I co Wy na to????? http://sport.onet.pl/zimowe/ms-w-narciarstwie-klasycznym-2011/japonskie-smary-tajemnica-medali-norweskich-narcia,1,4225916,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Czymś się muszą wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 29 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Taaak, ale jak się do tego doda fukacze, to jest dopiero wynik, ale robienia z innych, jak to w klasycznym filmie mówiono, taty wariata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Albo komus zrobic reklame. Te smary na bazie galu juz istnieja jakis czas i mozna bylo je kupic, wiec raczej nie do konca to taka nowosc. Teraz gdy sie to kupi od Japonczykow to nie tylko te smary gal beda mialy ale i polon, to dopiero jazda bedzie, az sie beda slady po nartach swiecic w nocy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 (edytowane) Ściema i zasłona dymna, akurat w kwestii stosowanych smarów to chyba przesada, przypomina mi to sprawę wiązań Ammana co to niby czarodziejskie i o 10 metrów dalej skakał od wszystkich dzięki nim. Od lat Norwegowie wydają najwięcej kasy na smary, serwisantów i całą tą otoczkę tego sportu więc nic dziwnego, że mają tu pewną przewagę. Bardziej bolesne są sprawy legalnego dopingu i mam wrażenie, ze ten smar czy kit ma to przykryć. Nie mam nic do astmatyków ale w Norwegii coś ich za dużo Edytowane 29 Marzec 2011 przez mihumor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 29 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Ja mam mamę astmatyczke i używa dokładnie tego samego fukacza co pewna pani z tego kraju. No, ale mama takiego kopa nie dostaje, tylko może prawie normalnie oddychać. Podając ten specyfik nie choremu, rzeczywiście można osiągnąć ciekawe rezultaty. A Mihumor masz rację, że z tymi smarami to może być mydlenie oczu i odwrócenie uwagi od powyższego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 to prawie jak w tym kawale: Przychodzi Marit do lekarza, a lekarz do niej: Mam dla pani złą wiadomość Bjoergen na to: Co, wyzdrowiałam? A lekarz: Gorzej! Kowalczyk też zachorowała. Ps dowcip Figo z innego wątku:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Sprawa nieco śmierdzi, nie chodzi o samą Marit- skądinąd wybitną zawodniczkę i świetną sportsmenkę - bo to się zdarza sportowcom, ale cała ich kadra kobiet chora no to już nieco jest podejrzane i chyba wymyka się statystyce. a co do specyfiku to się nie znam ale jeśli w grę wchodzą spore pieniądze to tak sobie myślę o różnych rzeczach, które można z niego wyczarować poprzez metodykę, sposoby podawania i dawkowania i to nie tylko na etapie startów ale również przyjmowania obciążeń treningowych i budowania formy. Sport wytrzymałościowy to jednak nie jest program "równe szanse" dofinansowywany przez UE i różne szlachetne pobudki ulegają tu jednak zaciemnieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi