JC Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Wszystkich zainteresowanych nową kolekcją Salomona na lato 2011 zapraszam do działu Sprzęt. Salomon obuwie, w tym buty do biegania Salomon odzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Właśnie wczoraj takie sobie nabyłem:), tyle że z czerwonym motywem, a nie pistacjowym, czyli ładniejsze;). Pisze że wzorcowy model do biegania w każdym terenie... No to zaraz wczoraj pobiegłem w nich wpierw do Nowego Targu, dalej przez Myślenice do Tarnowa, no i przez Kraków do domu. Łącznie ponad 400 km:D. Wytrzymały i nie rozleciały się. No i najważniejsze, nie mają konwencjonalnych sznurówek, a u mnie to priorytet przy wyborze butów:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Właśnie wczoraj takie sobie nabyłem:), tyle że z czerwonym motywem, a nie pistacjowym, czyli ładniejsze;). Pisze że wzorcowy model do biegania w każdym terenie... No to zaraz wczoraj pobiegłem w nich wpierw do Nowego Targu, dalej przez Myślenice do Tarnowa, no i przez Kraków do domu. Łącznie ponad 400 km:D. Wytrzymały i nie rozleciały się. No i najważniejsze, nie mają konwencjonalnych sznurówek, a u mnie to priorytet przy wyborze butów:rolleyes:. No tak widziałeś w czym chodziłem w Kaprun. To moje buty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973 Napisano 29 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Fajne, zdradzicie cene dla śmiertelników? No tak widziałeś w czym chodziłem w Kaprun. To moje buty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2011 (edytowane) No tak widziałeś w czym chodziłem w Kaprun.To moje buty!!! Moje nie są aż tak wyzywające:rolleyes:: Ale przyznam że kiedyś odwiedziłeś mnie w takich z dominacją pomarańczowego koloru i miałem ochotę Ci je ukraść, ot taka obsesja na punkcie pomarańczowego koloru:DW Kaprun powiadasz?O to chyba tego wina było za dużo:rolleyes:, byłem przekonany że jeszcze nigdy w Kaprun nie byłem:D. Edytowane 1 Maj 2011 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2011 Moje nie są aż tak wyzywające:rolleyes:, ale przyznam że kiedyś odwiedziłeś mnie w takich z dominacją pomarańczowego koloru i miałem ochotę Ci je ukraść, ot taka obsesja na punkcie pomarańczowego koloru:D Całe szczęście, że nie kazałeś mi ich ściągnąć przy wejściu... teraz będę uważał przy okazji wizyt u Ciebie. A z praktyki powiem, że będziesz zadowolony z wyboru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2011 A z praktyki powiem, że będziesz zadowolony z wyboru. Używam butów Salomona od wielu lat, lecz do tej pory były to buty jak ja to nazywam "wiaterki" czyli lekkie i przewiewne najczęściej z perforowaną podeszwą. Te na upały będą za ciepłe, ale zamierzam je wykorzystywać jako buty "po nartach", dlatego wybrałem model z Gore-Texem. Fajne, zdradzicie cene dla śmiertelników? Jak się o upust upomnisz to czwórka z przodu na paragonie się zrobi;). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973 Napisano 1 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2011 Używam butów Salomona od wielu lat, lecz do tej pory były to buty jak ja to nazywam "wiaterki" czyli lekkie i przewiewne najczęściej z perforowaną podeszwą. Te na upały będą za ciepłe, ale zamierzam je wykorzystywać jako buty "po nartach", dlatego wybrałem model z Gore-Texem. Jak się o upust upomnisz to czwórka z przodu na paragonie się zrobi;). Poszperałem trochę w sieci i z czwórką z przodu nie ma problemu:) może masz namiary by trójka z przodu była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2011 Poszperałem trochę w sieci i z czwórką z przodu nie ma problemu:) może masz namiary by trójka z przodu była? Kein problem, zadzwoń do mnie za jakiś rok, może mi się znudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi