tadek49 Napisano 10 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2011 Może mnie ktoś uświadomić jak się tworzy galerie? Próbowałem 2 razy i bez efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2011 Ja robię to tak: - Zaraz nad tabelką "Top 15" masz taki niebieski pasek,na drugiej pozycji od lewej klikam "Galerie" - Następnie nad czterema miniaturkami zdjęć klikam "Wyślij" (drugi od prawej) - Teraz możesz wrzucić do 10 linków do twoich zdjęć,ale tutaj sprawdź rozmiar zanim zaczniesz wstawiać te linki!Przy jpg to bodajże max 200 KB.Dalej wpisz tytuł,opis zdjęcia i wybierz w jakiej kategorii ma być umieszczone.Na końcu wciśnij "dodaj". - Teraz powinny Ci wyskoczyć miniaturki twoich zdjęć i jeszcze możesz dorzucić do każdej indywidualny opis.Jak już nic nie chcesz zmienić wciśnij na dole "Proces" czy jakoś tak. - Twoja robota zakończona ,teraz musisz czekać na akceptację Admina i fotki się pojawią. Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 10 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2011 Tak robiłem, ale dodawałem zdjęcia w wielkości oryginalnej. Może przez to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2011 Bardzo możliwe,ja taki właśnie błąd popełniałem na początku. W praktyce największy rozmiar zdjęcia to chyba 0.6 MP,ale to też zależy od aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2011 Bardzo możliwe,ja taki właśnie błąd popełniałem na początku. W praktyce największy rozmiar zdjęcia to chyba 0.6 MP,ale to też zależy od aparatu. Można pobawić się ewentualnie w czymś takim jak np irfanview i uzyskać kompromis między jakość a rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi