marboru Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 Co musi zrobić mistrzyni olimpijska, aby stać się glamour girl? Sprawdźcie przygotowania Lindsey Vonn do gali rozdania nagród ESPY!... Filmik na: http://www.redbull.pl/cs/Satellite/pl_PL/Video/Lindsey-Vonn---za-kulisami-ESPY-Awards-021243052677375 ...czyżby się troszkę Dziewczynie przytyło?...czy mi się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 No cóż, Lindsey nie jest drobną dziewczynką, ma mięśnie i masę. Ona nie jest od tego żeby pięknie wyglądać tylko od tego żeby za...ć na nartach:D Może i w sukience nie wygląda najlepiej: ale moim zdaniem żadna zawodniczka się nie prezentuje tak dobrze w gumie jak ona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 Cześć Mariusz. Nie wiem czy przytyła;), ale żadna z narciarek alpejskich to nie jest filigranowa dziewczynka.:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2011 (...) ale moim zdaniem żadna zawodniczka się nie prezentuje tak dobrze w gumie jak ona! Ja tam wolę bez gumy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aliko2 Napisano 29 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2011 Ja sie nie znam :-) ale moim zdaniem choć nie wyglada jak rasowa modelka to i tak dużo lepiej niż niejedna dziewczyna na ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi