esi70 Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 było niesamowicie! koncert odbył się w Bobrownikach k/Będzina .Najfajniejsze było to że na koncercie było 150 osób (sto pięćdziesiąt).Nie wiem jak to załatwili bo następne koncerty KULT ma w Bristolu (UK) ,Londynie,Paryżu, Den Haag (Holandia) oraz w Luxemburgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Byłem w lecie w Żywcu - dają panowie czadu! To jedyny zespół,na którego koncerty czasami chodzę. A ludność?Chyba cały Żywiec! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esi70 Napisano 24 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Z tego co się orientuję KULT w swoich trasach koncertowych zalicza raczej duże miasta lub zagranicę,tym bardziej jestem zdziwiony że dotarli na taką małą gminę.Co roku jesienią odwiedzam Spodek w Katowicach gdzie KULT zaczyna swoją trasę ,w tym roku jednak ten kameralny koncert dostarczył mi tyle emocji,że raczej odpuszczę(córka woli Spodek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 W Żywcu był bogaty sponsor... Raz jednego roku byłem na Kulcie na dużym koncercie w B-B (kilka tys. osób) i na bardzo kameralnym w Sferze (takie centrum handlowe),gdzie było może 100 - 200 osób.Chyba nie ma reguły,gdzie się pojawiają. Jedno jest pewne - dużo koncertują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973 Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 W Żywcu w czerwcu jest zawsze ekstra impreza:) a w sobotni wieczór gra dobra kapela:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Ja byłem na krakowskich juwenaliach, tydzień później ominąłem darmoszke w niepołomicach,a le tego 28 października w Łaźni Nowej w krakowie juz nie odpuszcze. Chociaz zastanawiam się jeszcze na BMW Jazz club w warszawie w połowie października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Ja sobie odpuściłem koncerty KULTu po tym jak raz Kazik wszedł tak nawalony że ledwo można było słowa usłyszeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esi70 Napisano 25 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 też byłem na tym koncercie,jak na takiego artystę nie było profesjonalne,ale przyznał się,przeprosił w mediach.No cóż każdemu z nas zdarzają się słabości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 Ja sobie odpuściłem koncerty KULTu po tym jak raz Kazik wszedł tak nawalony że ledwo można było słowa usłyszeć... aaaa tak, znamy to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 też byłem na tym koncercie,jak na takiego artystę nie było profesjonalne,ale przyznał się,przeprosił w mediach.No cóż każdemu z nas zdarzają się słabości. Tak, ale to nie był ten znany z mediów koncert... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esi70 Napisano 25 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2011 ja mam na myśli koncert w Spodku w listopadzie 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi