johnny_narciarz Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2011 (edytowane) "RED BULL ROAD RAGE, GÓRA ŻAR, MIĘDZYBRODZIE ŻYWIECKIE, 1 PAŹDZIERNIKA 2011 Dowolny rower: górski, szosowy, torowy, koniecznie dobre hamulce, ochraniacze i kaski – takie wymogi muszą spełniać wszyscy chętni do wzięcia udziału w kultowych zawodach w szosowym zjeździe rowerowym – Red Bull Road Rage. Już 1 października każdy, kto nie boi się prędkości i kocha szybką jazdę na rowerze, będzie mógł stanąć do walki na Górze Żar w Międzybrodziu Żywieckim. Zapisy ruszają 12 września na www.redbullroadrage.pl! " Fajny pomysł!Traska jest dobra - długie proste i patelnie po 180st... Wiele razy tam zasuwałem. Info ze stronki =113&tx_ttnews[backPid]=1&cHash=001e68b294a9a8fcc60852a4e1cb0b71"]PKL Edytowane 28 Wrzesień 2011 przez johnny_narciarz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 planowałem zgłoszenie ale zrobili tylko limit 100 miejsc i zapchało im serwery.. wczoraj napisali na stronie że mmożna się będzie jedynie zgłosić w sobotę jak ktoś ew. zrezygnuje.. szkoda szkoda bo prucie w dół byłoby niezłe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Żar, pot i 100km/h - najszybszy rowerzysta w Polsce! Kilka słów o zawodach Red Bulla jakie odbyły się na Żarze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Kiedyś wiele razy zjeżdżałem z Żaru na rowerze - tam są fragmenty trasy,kiedy 60km/h osiąga się na luzie!!! :eek: Tam trzeba odpowiedniego przełożenia,żeby odpowiednio zap... Chyba popracuję nad swoim rowerem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi