trombczanin Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 (edytowane) Do tej pory zawsze jeździłem do Austrii większą ekipą i mieszkałem w apartamencie, więc wiadomo sami sobie gotowaliśmy a zakupy w jakimś Spar albo Billa. Teraz jadę tylko w dwie osoby i korzystniej wychodzą pensjonaty z śniadaniem, ale tu pojawia się pytanie co z kolacją. Na mieście w restauracjach dobra kolacja 15 euro na osobę albo i więcej co jak się podsumuje 7 dni dla 2 osób wychodzi drugie tyle co za nocleg, po za tym trzeba szukać lokalu dogadać się z kelnerem, kolacje zje się koło 19, a ja lubię sobie jeszcze coś przed snem zjeść (tak wiem że to niezdrowo). Druga opcja to wziąć ze sobą jakiś czajnik, małą kuchenkę elektryczną i coś tam próbować gotować, ale niewygodnie, trochę wiocha, i jak bauer zobaczy to się będzie czepiał. Tak, że pytanie do tych co mieszkali w pokojach ze śniadaniem, jak sobie radzili z resztą posiłków? Edytowane 13 Styczeń 2012 przez trombczanin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Do tej pory zawsze jeździłem do Austrii większą ekipą i mieszkałem w apartamencie, więc wiadomo sami sobie gotowaliśmy a zakupy w jakimś Spar albo Billa. Teraz jadę tylko w dwie osoby i korzystniej wychodzą pensjonaty z śniadaniem, ale tu pojawia się pytanie co z kolacją. Na mieście w restauracjach dobra kolacja 15 euro na osobę albo i więcej co jak się podsumuje 7 dni dla 2 osób wychodzi drogie tyle co za nocleg, po za tym trzeba szukać lokalu dogadać się z kelnerem, kolacje zje się koło 19, a ja lubię sobie jeszcze coś przed snem zjeść (tak wiem że to niezdrowo). Druga opcja to wziąć ze sobą jakiś czajnik, małą kuchenkę elektryczną i coś tam próbować gotować, ale niewygodnie, trochę wiocha, i jak bauer zobaczy to się będzie czepiał. Tak, że pytanie do tych co mieszkali w pokojach ze śniadaniem, jak sobie radzili z resztą posiłków? Żeby nie było wiochy,jak to sam nazwałeś-trzeba wynająć apartament dla dwóch osób,bez śniadania. To co masz wydać na kolację dołóż do apartamentu i czuj się swobodnie.:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi