marcinn Napisano 25 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2012 (edytowane) A więc wróciłem i po małym ogarnięciu coś poklikamWyjazd w sobotę 17 z Cieszyna do Zillertal zajął nam z małymi przerwami 9,5 godz(jechaliśmy w cztery autka)Na miejscu przywitała nas iście Włoska pogoda,nie licząc poniedziałku pełna lampa :smile:Pierwszy dzień zaczynamy w Marhofen, na dole małe zdziwienie kolejka do gondolki na 20 min :frown:: na ale jest niedzielawięc sporo miejscowych, następne dni zdecydowanie lepiej. Jeździmy na Penken i Rostkogel, bardzo udany dzień.Poniedziałek buba-gęsta mgła,spore opady śniegu,średnia przyjemność jazdy choć stacja Hochziillertall ma ogromny potencjał kończymy jazdęo 14,obiadek i jedziemy popływać na basen,niema złego co by na dobre nie wyszło :Po zapoznaniu się z pogodą na następne dni nasze samopoczuciezdecydowanie się poprawia,lampa następne 4 dni :applause:We wtorek nartujemy na Hinteruxie,bajka po prostu bajka,choć pogoda w dolinach iście wiosenno letnia ,+15 warunki extra,na górze lekki mrozik o 16 zjeżdżamy na sam dół trasą 1a beż większych problemów,oczywiście muldki są, ale bez tragedii Edytowane 25 Marzec 2012 przez JC małe poprawki :) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 25 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2012 Zillertall 17-24.03.12Czwartek i piątek jeździmy na Zillertall Arena,pogoda bez zmian, ogromny teren, tak więc postanowiliśmy zarezerwować sobie 2 dni na Arene, w pierwszym katujemy trasy do Gerlos, dzień później jeździmy na Konigsleiten i Gerlosplatte.Ostatni dzień jedziemy do Koltenbach i jeździmy na Hochzillertall i Hochfugen, piękne trasy i piękne widoki,ach jednak dobra pogoda na nartach to jest to (chyba się starzeje, albo jestem coraz bardzie wybredny ::stupid:)Wyjazd zdecydowanie udany. Austria po raz pierwszy zaskoczyła nas bardzo fajną pogodą :happy: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 25 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2012 (edytowane) Reszte fotek wkleję do galeri wieczorkiem http://www.skionline.pl/forum/gallery/browseimages.php?do=member&imageuser=11170 :wink: Edytowane 25 Marzec 2012 przez marcinn 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 Szukałem tej relacji,bo zdjęcia widziałem no i znalazłem! :wink: Co tu wiele mówić,po prostu super! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 Mnie też się podobało :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 Jak wygladaja drogi w ogole i w wyzszych partiach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 Rozumie że chodzi Ci o drogi dojazdowe : jeśli tak to są suchutkie,całkowicie przejezdne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi