marboru Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 W necie, na jednej z amerykańskich stron znalazłem "mebel dla narciarza"... Cena ok 375$ Opis - mebel wykonany całkowicie z materiałów przeznaczonych do recyklingu :smile: To jak? Ktoś by się odważył na taki wystrój domu? :wink: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 W necie, na jednej z amerykańskich stron znalazłem "mebel dla narciarza"... Cena ok 375$ Opis - mebel wykonany całkowicie z materiałów przeznaczonych do recyklingu :smile: To jak? Ktoś by się odważył na taki wystrój domu? :wink: Za taką cenę to z nowych desek - no chyba, że z recyklingu ale od Billa Gates"a po jednym zjeździe. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 (edytowane) Mogliby uczniowie z Żywieckiego Zespołu szkół Budowlano-Drzewnych w ramach praktyk cosik takiego zbijać i do schroniska na Pilsku dostarczać. Ostatnio widziałem tam leżaczki do wynajęcia za 5 PLN/dzień - A tu, taki smaczek :biggrin: Do tego można by dodać wersje - Race, Allround, OffPist, Clasic, Carving, etc...: Edytowane 6 Kwiecień 2012 przez Rafidemol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi