Rush Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 Maciek jest 35 po zjeździe. ) I Maciek 33 po slalomie- 2 miejsca odrobił :wink: i jest ostatnim sklasyfikowanym-opłaciło się podchodzić. Szkoda Teda, miał szansę trochę podgonić w generalce-gdyby nie wypięta narta na 3 bramki przed metą 80 pkt za 2 miejsce pozwoliło by wyprzedzić Axela. Brawa dla Alexisa-super przejazd slalomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 I jak tu nie kochać słonecznej Italii :laughing: ale dlaczego Italii??? a swoją drogą to szok Janka poprawił osiągnięcie Włocha Stefana Thaneiego, który na tej samej trasie w 2005 roku pomknął z prędkością 156,96 km/h. Oprócz Szwajcara, szybciej od dotychczasowe rekordu pojechali Austriacy Hannes Reichelt - 157,4 oraz Joachim Puchner - 157,2 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 18 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2013 I Maciek 33 po slalomie- 2 miejsca odrobił :wink: i jest ostatnim sklasyfikowanym-opłaciło się podchodzić. Szkoda Teda, miał szansę trochę podgonić w generalce-gdyby nie wypięta narta na 3 bramki przed metą 80 pkt za 2 miejsce pozwoliło by wyprzedzić Axela. Brawa dla Alexisa-super przejazd slalomu. Narty wypięło trzem narciarzom, chyba serwisanci przesadzili z delikatnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Lindsey is back! :crazy: YEEAAAH!:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Do Wengen trzeba chyba posłać nasze 'krokodylki' z ITD.:tongue: Chłopaki na nartach szaleją z prędkościami. 156 km/h :eek: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Innerhofer 158,8! Ale jazda! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 161,9! Clarey! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 O rany!!! Aksel w sieci!!!!!:eek: :frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 O rany!!! Aksel w sieci!!!!!:eek: :frown:: Poszedł na ryby :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Wengen to jest kosmos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Najlepszy jak dla mnie zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Wengen to jest kosmos! Najlepszy jak dla mnie zjazd Nie wiem czy nie najlepsze zawody w całym sezonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 no "kozak" zawody trzeba mieć grande cochones, żeby tam startować no i ten Kernen S uhh:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 (edytowane) Ja mimo wszystko czekam na Kitz Ale w tym sezonie szybki ten DH w Wengen.... Brawa dla WINNERhofera i szkoda Aksela, miał szansę wygrać. No i faktycznie brakuje Cuche - pierwszy Szwajcar dopiero 15. Ale najbardziej się cieszę że u Lindsey sie coś odblokowało (albo ktoś Ją odblokował, jak to sugerują szwajcarskie gazety). Oby tak dalej Edytowane 19 Styczeń 2013 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Ja mimo wszystko czekam na Kitz Ale w tym sezonie szybki ten DH w Wengen.... Brawa dla WINNERhofera i szkoda Aksela, miał szansę wygrać. No i faktycznie brakuje Cuche - pierwszy Szwajcar dopiero 15. Ale najbardziej się cieszę że u Lindsey sie coś odblokowało (albo ktoś Ją odblokował, jak to sugerują szwajcarskie gazety). Oby tak dalej też sądzę że ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2013 Ale najbardziej się cieszę że u Lindsey sie coś odblokowało (albo ktoś Ją odblokował, jak to sugerują szwajcarskie gazety). Oby tak dalej Znaczy puknął ją, tak?:stupid: A może ten ktoś zechciał by nam Maćka tak puknąć/odblokować:tongue: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 (edytowane) Jeżeli miałaby być to ta sama osoba co (jak spekulują gazety) odblokowała Lindsey to :eek:... http://www.blick.ch/sport/ski/vonn-und-woods-heisse-liebesnacht-in-oesterreich-id2170387.html http://www.blick.ch/sport/ski/isst-vonn-aus-frust-schokolade-id2174807.html Nie wiem czy Maciek lubi czekoladę A tak na poważnie to zastanawia mnie dlaczego Maciek (skoro i tak był w Wengen i brał udział w treningach do DH) nie startował we wczorajszym DH? W zasadzie to przecież im więcej "wyjeździ" tym większego nabierze doświadczenia. Edytowane 20 Styczeń 2013 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Jeżeli miałaby być to ta sama osoba co (jak spekulują gazety) odblokowała Lindsey to :eek:... Nie wiem czy Maciek lubi czekoladę A tak na poważnie to zastanawia mnie dlaczego Maciek (skoro i tak był w Wengen i brał udział w treningach do DH) nie startował we wczorajszym DH? W zasadzie to przecież im więcej "wyjeździ" tym większego nabierze doświadczenia. może był "odblokowywany" ? :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 może był "odblokowywany" ? :stupid: Jeśli tak to najwyraźniej nieskutecznie! :redface: Może się coś zablokowało przy tym "odblokowywaniu"? :stupid: :stupid: :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Jeśli tak to najwyraźniej nieskutecznie! :redface: Może się coś zablokowało przy tym "odblokowywaniu"? :stupid: :stupid: :stupid: miałem na myśli ,że w czasie zawodów nie mógł startować bo był "odblokowywany" :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 (edytowane) Ale jakby w czasie DH był "odblokowywany" to rzeczywiście nieskutecznie, bo dzisiaj nie ukończył 1 przejazdu SL.... Plan na najbliższy tydzień+ EuroSport & EuroSport2 Czwartek: 11:30 Kitzbühel, Austria - Zjazd mężczyzn, trening (90min) E2 Piątek: 11:30 Kitzbühel, Austria - Supergigant mężczyzn (90min) E2 Sobota: 10:00 Maribor, Słowenia - Gigant kobiet, 1. przejazd (60min) E2 11:30 Kitzbühel, Austria - Zjazd mężczyzn (75min) E1 12:45 Maribor, Słowenia - Gigant kobiet, 2. przejazd (90min) E1 Niedziela: 09:15 Maribor, Słowenia - Slalom kobiet, 1. przejazd (60min) E2 10:15 Kitzbühel, Austria - Slalom mężczyzn, 1. przejazd (45min) E2 12:30 Maribor, Słowenia - Slalom kobiet, 2. przejazd (45min) E1 13:15 Kitzbühel, Austria - Slalom mężczyzn, 2. przejazd (60min) E1 Wtorek: 22:15 Moskwa, Rosja City Event(60min) E2 E1 - Eurosport E2 - Eurosport2 ----------------------------------------------------------------------------------- RaiSport Piątek: 11:15 Sci Alpino: Coppa del Mondo 2013 - Super G Maschile Sobota: 09:45 Sci Alpino: Coppa del Mondo 2013 - Slalom Gigante Femm.le (1a manche) 11:25 Sci Alpino: Coppa del Mondo 2013 - Discesa Libera Maschile 13:10 Sci Alpino: Coppa del Mondo 2013 - Slalom Gigante Femm.le (2a manche) Niedziela: 09:00 Sci Alpino: Coppa del Mondo 2013 - Slalom Speciale Femm.le (1a manche) 10:15 Sci Alpino: Coppa del Mondo 2013 - Slalom Speciale M.le (1a manche) 12:00 Sci Alpino: Coppa del Mondo 2013 - Slalom Speciale Femm.le (2a manche) 13:25 Sci Alpino: Coppa del Mondo 2013 - Slalom Speciale M.le (2a manche) Wtorek: 16:45 Sci Alpino: Coppa del Mondo 2013 - Slalom Parallelo (M.le/Femm.le) Edytowane 28 Styczeń 2013 przez Dumpling Zębowa Wróżka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Jeżeli miałaby być to ta sama osoba co (jak spekulują gazety) odblokowała Lindsey to :eek:... http://www.blick.ch/sport/ski/vonn-und-woods-heisse-liebesnacht-in-oesterreich-id2170387.html http://www.blick.ch/sport/ski/isst-vonn-aus-frust-schokolade-id2174807.html Nie wiem czy Maciek lubi czekoladę No to nie wiem w takim razie czy to dobry pomysł, w Lindsy się zmieści w Maćka raczej nie:tongue:. W takim razie mam inny koncept na punktowanie Maćka w PS, może by się FIS zgodziło żeby startował w babkami:stupid: A tak na poważnie to zastanawia mnie dlaczego Maciek (skoro i tak był w Wengen i brał udział w treningach do DH) nie startował we wczorajszym DH? W zasadzie to przecież im więcej "wyjeździ" tym większego nabierze doświadczenia. To jest akurat proste, trzeba opłatę startową wnieść:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 20 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 Ale jakby w czasie DH był "odblokowywany" to rzeczywiście nieskutecznie, bo dzisiaj nie ukończył 1 przejazdu SL.... Włosi też często palą drugi przejazd. Szkoda, że to niewiele wspólnych cech między nacjami. 3mam kciuki za Tinę, mam nadzieję, że dowiezie formę do mistrzostw :laughing: I Lindsey po raz kolejny pokaże dlaczego Ameryka dostaje Noble. A my jak Peruwiańczyk bierzemy dniówkę, przejadamy. I pod koniec tygodnia dzwonimy po pożyczkę do Providenta. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 3mam kciuki za Tinę, mam nadzieję, że dowiezie formę do mistrzostw :laughing: I Lindsey po raz kolejny pokaże dlaczego Ameryka dostaje Noble. Tak po cichu Tina wyszła na prowadzenie w SG, :smile: na mistrzostwach będzie się działo-dziewczyna ma rewelacyjna formę. Ivica chyba też nastawia się na mistrzostwa bo forma mu rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Wiktoria Rebensburg to całuśna dziewczyna, widać że jest zachwycona tym zdarzeniem:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi