kajeran Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Do sprzedania mam praktycznie nowe narty gigantowe ELAN RCG komórkowe 176cm. Narty z sezonu 2010/2011, lecz jeżdżone tylko parę razy w zeszłym sezonie. Narty z płytą i wiązaniami. Ostrzone tylko raz w celu założenia kąta 88/0,5. Były również w wygrzewarce. Nigdy na maszynie. Fotki na maila. Cena 700zł do negocjacji. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Do sprzedania mam praktycznie nowe narty gigantowe ELAN RCG komórkowe 176cm. Narty z sezonu 2010/2011, lecz jeżdżone tylko parę razy w zeszłym sezonie. Narty z płytą i wiązaniami. Ostrzone tylko raz w celu założenia kąta 88/0,5. Były również w wygrzewarce. Nigdy na maszynie. Fotki na maila. Cena 700zł do negocjacji. Polecam Rozumiem, że to juniorska gigantka, tak? Jak myślisz do jakiej wagi narciarza ona ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 a to czasem nie jest kobieca gigantka ? idealna na nasze polskie bułgary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 21 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Teoretycznie jest to najdłuższa dostępna juniorska deska. Jezdził na niej parę razy mój brat w tamtym sezonie ale w tym sezonie jest juz za krótka dla niego. gajowy01 nie wiem do jakiej max. wagi ta narta ma sens, ale ja mając 72kg zjeżdżałem na niej parę razy i nie wydawała sie jakoś bardzo miękka. Jest dość sztywna i dużo oddaje. Zresztą, cena jest śmieszna jak za taką nartę więc możesz spróbować :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 (edytowane) Teoretycznie jest to najdłuższa dostępna juniorska deska. Jezdził na niej parę razy mój brat w tamtym sezonie ale w tym sezonie jest juz za krótka dla niego. gajowy01 nie wiem do jakiej max. wagi ta narta ma sens, ale ja mając 72kg zjeżdżałem na niej parę razy i nie wydawała sie jakoś bardzo miękka. Jest dość sztywna i dużo oddaje. Zresztą, cena jest śmieszna jak za taką nartę więc możesz spróbować :biggrin: Nie pytam przypadkiem : ) To mogła by być fajna narta do zwykłej jazdy - coś pośredniego. Tylko nie wiem co z chłopem 85... hmm, @#$%^&* nawet 90 ostatnio Odpowiedź - wiadomo, że na oko, na czucie Dla pewności - rozumiem, że konstrukcja to drewno, sandwich, sidewall, 2 blachy? Edytowane 21 Wrzesień 2012 przez gajowy01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 21 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Nie pytam przypadkiem : ) To mogła by być fajna narta do zwykłej jazdy - coś pośredniego. Tylko nie wiem co z chłopem 85... hmm, @#$%^&* nawet 90 ostatnio Odpowiedź - wiadomo, że na oko, na czucie Osoba o takiej wadze nie jezdziła na tej desce więc nie będę Cie ściemniał że będzie super itd itp Po prostu nie wiem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2012 Nie pytam przypadkiem : ) To mogła by być fajna narta do zwykłej jazdy - coś pośredniego. Tylko nie wiem co z chłopem 85... hmm, @#$%^&* nawet 90 ostatnio Odpowiedź - wiadomo, że na oko, na czucie Dla pewności - rozumiem, że konstrukcja to drewno, sandwich, sidewall, 2 blachy? Moim zdaniem bedzie o 2 rozmiary za krotka i za miekka ... to troche tak jakbys kupil Porsche i zalozyl kola od Cinquecento. Jezeli juniorska to moze miec jedna blache (ale tego nie wiem). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Cześć Nie pytam przypadkiem : ) To mogła by być fajna narta do zwykłej jazdy - coś pośredniego. Tylko nie wiem co z chłopem 85... hmm, @#$%^&* nawet 90 ostatnio Odpowiedź - wiadomo, że na oko, na czucie Dla pewności - rozumiem, że konstrukcja to drewno, sandwich, sidewall, 2 blachy? Eee wygłupiasz sie i tyle. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi