JC Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 (edytowane) Firma Fischer na swoim profilu Facebooku - Fischer Alpine Ski ruszyła z nowym projektem "Hybrid Reality Check". Do udziału w projekcie poszukiwane są osoby, które w sezonie 2012/2013 bezpłatnie będą miały okazję przetestować nowe modele z serii Hybrid. A teraz kilka słów wyjaśnienia, jak dołączyć do grona testerów. Wszystkie potrzebne informacje znajdziecie na naszej stronie Edytowane 15 Październik 2012 przez SB Link nie chodził, już chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 (edytowane) Firma Fischer na swoim profilu Facebooku - Fischer Alpine Ski ruszyła z nowym projektem "Hybrid Reality Check". Do udziału w projekcie poszukiwane są osoby, które w sezonie 2012/2013 bezpłatnie będą miały okazję przetestować nowe modele z serii Hybrid. A teraz kilka słów wyjaśnienia, jak dołączyć do grona testerów. Wszystkie potrzebne informacje znajdziecie na naszej stronie Link źle prowadzi już dobrze prowadzi(SB) Ale i tak trafiłem ... kulą w płot, trzeba być własnością facebooka :stupid: żeby brać udział w wyborach. Edytowane 15 Październik 2012 przez SB Link już prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 Ale i tak trafiłem ... kulą w płot, trzeba być własnością facebooka :stupid: żeby brać udział w wyborach. Nic się nie przejmuj ja też się nie nadaję:sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonkiOrpel Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 ciekawa opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi