JC Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 W czwartek, 20 grudnia w stacji Paganella Ski odbędzie się wielka narciarsko - muzyczna impreza, podczas której na stoku rywalizować będą najlepsi alpejczycy, a na wtopionej w zimową scenerię estradzie zagra włoska kapela - The Bastard Sons of Dioniso. Więcej informacji znajdziecie tutaj Zdjęcia z ubiegłego roku możecie obejrzeć tutaj Ekipa skionline.pl będzie miała okazję uczestniczyć w tym ciekawym wydarzeniu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Widzę, że Eurosport będzie relacjonował tą imprezę o 12:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2012 Widzę, że Eurosport będzie relacjonował tą imprezę o 12:00 No tak. Eurosport transmituje imprezę na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 Imprezka jak w poprzednich latach fantastyczna, tyle że pierwszy raz zawody w dziennym świetle które pokazało wspaniałe widoki Dolomitów wokół Andalo. Sportowo dużo emocji do ostatniego zawodnika-nie napisze kto wygrał bo może chcecie sobie jeszcze zobaczyć po pracy z odtworzenia ze wszystkimi emocjami ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 Będą może powtarzać? Na tej stronie onet eurosport nie mogę znaleźć programu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 Będą może powtarzać? Na tej stronie onet eurosport nie mogę znaleźć programu? W programie TV nie znalazłem powtórek, miałem na myśli raczej Wasze dekodery=rekordery:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 Będą może powtarzać? Na tej stronie onet eurosport nie mogę znaleźć programu? W programie TV nie znalazłem powtórek, miałem na myśli raczej Wasze dekodery=rekordery:smile: Dekodery-recordery to swoją drogą!:biggrin: Ale powtórka na Eurosporcie będzie! :applause: Dziś o 17.41! : Jutro o 9.05 i 14.00, a także na Eurosport2 o 11.00! :biggrin: Może uda Wam się wstrzelić w te godziny. Miłego oglądania! A ja zaraz odpalam dekodera-recordera! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 Imprezka jak w poprzednich latach fantastyczna, tyle że pierwszy raz zawody w dziennym świetle które pokazało wspaniałe widoki Dolomitów wokół Andalo. Sportowo dużo emocji do ostatniego zawodnika-nie napisze kto wygrał bo może chcecie sobie jeszcze zobaczyć po pracy z odtworzenia ze wszystkimi emocjami ;-) Co do widoczków - dlatego co roku tam jeżdżę! Mimo , że to mała stacja, to jednaka strasznie fajnie się tam czuje i świetna baza na wypady z dziećmi. Dlatego ląduje tam w lutym 2013 na ferie z dzieciakami (chyba po raz 6 czy 7) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 Można podejrzeć teren imprezy na: http://www.paganella.net/sito/webcams.php , kamerka na Snow Park Dosson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 nie jestem pewien czy to live, ale raczej to tegoroczna edycja z pewnym poslizgiem : http://www.ustream.tv/recorded/27875576 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 (edytowane) nie jestem pewien czy to live, ale raczej to tegoroczna edycja z pewnym poslizgiem : http://www.ustream.tv/recorded/27875576 Świetny link dla wszystkich co nie mają dekoderów - recorderów:wink: to dzisiejsze zawody i nawet niezła jakość:happy: Co do widoczków - dlatego co roku tam jeżdżę! Mimo , że to mała stacja, to jednaka strasznie fajnie się tam czuje i świetna baza na wypady z dziećmi. Dlatego ląduje tam w lutym 2013 na ferie z dzieciakami (chyba po raz 6 czy 7) Zwróciłem na nie uwagę bo też sobie mogłem przpomnieć mój wypad w to fantastyczne miejsce:smile: Edytowane 20 Grudzień 2012 przez Rush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2012 Alpine Rockfest 2012 - galeria zdjęć z pierwszego przejazdu giganta Alpine Rockfest 2012 - galeria zdjęć z mety oraz ceremonii dekoracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi