efcia_xD Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Witam, Poszukuję szkół narciarskich ze Śląska, które organizują weekendowe szkolenia 1/2/3-dniowe dla dość zaawansowanych narciarzy, przy czym nie musi (ale może) być to jazda na tyczkach. Najważniejsze dla mnie jest to, ale takie szkolenia odbywały się na Śląsku, najlepiej w okolicy Wisły, Ustronia, Istebnej i żeby były to szkolenia grupowe, a nie indywidualne zajęcia z instruktorem. Czy moglibyście polecić mi szkoły narciarskie, organizujące takie szkolenia? Póki co znalazłam Śląskie Centrum Treningowe i szkołę Nova (Soszów). Prosiłabym o jakieś opinie na ich temat. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Cześć,polecam Nartus z Isnebnej,pełen profesjonalizm,zorganizują co tylko Ci się zamarzy Porozmawiaj z Tomkiem Cichym 602296490 http://www.zlotygron.pl/ :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPEEDTBI Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Witam, Poszukuję szkół narciarskich ze Śląska, które organizują weekendowe szkolenia 1/2/3-dniowe dla dość zaawansowanych narciarzy, przy czym nie musi (ale może) być to jazda na tyczkach. Najważniejsze dla mnie jest to, ale takie szkolenia odbywały się na Śląsku, najlepiej w okolicy Wisły, Ustronia, Istebnej i żeby były to szkolenia grupowe, a nie indywidualne zajęcia z instruktorem. Czy moglibyście polecić mi szkoły narciarskie, organizujące takie szkolenia? Póki co znalazłam Śląskie Centrum Treningowe i szkołę Nova (Soszów). Prosiłabym o jakieś opinie na ich temat. Dziękuję Miałem możliwość zapoznania się ze szkołą NOVA działającą na Soszowie. Mianowicie startowałem kilku krotnie w zawodach organizowanych przez tą szkółkę narciarską i przyznam bardzo miła:rolleyes:: i profesjonalna ekipa:applause: Polecam również SKICAMP Marcina Szafrańskiego to już pełna profeska:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 a co powiecie o szkole ŚMIG ze Szczyrku? Rozmyślam nad kursem kwalifikacyjnym i zastanawiam się czy robić go w Szczyrku np. w Śmigu czy w Istebnej w Nartusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 Szczyrk to sa ciekawe i róznorodne trasy od Skrzycznego z FISEM - przez spokojne Solisko na Małym Skrzycznym oraz czarna Bieńkula i czerwona Golgota ..... te trasy zweryfikuja twoje umiejętności ..... co do poziomu uslug Szkół to sądze że będą one dobre na wysokim poziomie ,, jesli otrzymasz doswiadczoego instruktora a nie mlokosa po P 1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 2 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2012 kursy i doskonalen na PILSKU jeszcze jedna ciekawa oferta dobrej szkoly -gdzie maja tyczki oraz filmuja przejazdy na video po czym analiza błędów CARVING SPORT Biuro szkoły: ul. Jemiołowa 15 43-300 Bielsko Biała tel/fax +48 502 320 309 e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi