gibi Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 Mam ogromną prośbę do wszystkich będących w temacie odnośnie wyboru nart marki rossignol. Mianowicie interesują mnie narty http://moda.allegro.pl/narty-rossignol-zenith-z3-sport-170-cm-wyprzedaz-i2846393850.html. Czy ktoś może się wypowiedzieć. Jeżdę na nartach od 7 lat i często i moje umiejętności oceniam na 7/8. Waże ok 85 kg i mam 180 wzrostu. Buty mam z tej samej firmy Zenith Sensor 2 flex 100. Czy ten sprzęt może się komponować i sprawić mi dużo radości w jeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 komponowac sie moze, przyjemnosc pewnie jakas tez Ci sprawi, ale wg mnie sa to narty duuuuuuuuuuuuzo za slabe jak na Ciebie.... (jesli te kilka inf ktore podales sa prawda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 daj spokój z tymi "Zenitami" to narta dla słabojeżdzącego max średniaka w średniakach ...no i ta kasa dołóż kilka stów i kup coś z tych nowych "Peursiut" np 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 na czym jeździłeś wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizar_nt Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 Mi Drodzy, czy nie uważacie, że ten wątek to nie w tym miejscu! Do tego typu kwestii jest działa "Dobór sprzętu" Tu jest miejsce na ogłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi