kruger27 Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 witam kolegów wybieram się w styczniu po raz pierwszy do Austrii w okolice zell am see mam pytanie czy tam funkcjonują karnety podobne do np.dolomiti super ski uprawniające do poruczania się po wszystkich ośrodkach czy jestem w stanie na jednym wypasionym karnecie jezdzić w kaprum ski amade czy dachstein schladming i innych stacjach salzburgerland z góry dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Masz 3 opcje do wyboru: 1.karnet obejmujący zell am See, Kaprun ( Maiskogel + lodowiec Kitzsteinhorn) 2. wypasiony Salzburg Super Skicard o zasięgu ponad 2200 km - jak rzeczony Dolomiti Superski. Obejmuje wszystkie ośrodki Salzburgerlandu oraz przyległe ośrodki w Tyrolu ( Schneewinkel i Zillertal Arena), Karyntii- lodowiec Molltal i Górnej Austrii (Dachstein West), Styrii- osrodki wchodzące do Skiamade 3. AllstarCard obejmujący Zell am See-Kaprun, Saalbach-Hinterglemm-Leogang i ośrodki tyrolskie Alp Kitzbuechelskich Wybieraj rozsądnie bo z wszystkiego nie skorzystasz za jednym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daco Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Cześć byłem tam dwa lata temu i jeździłem na http://www.salzburgerland.com/en/ski-board/super-ski-card/22-ski-regions.html zaliczyłem lodowiec, zell i salbach w salbach ful wypas tam spedziłem trzy dni pełna lampa podepnę się do pytania, w styczniu wybieram się do Serfaus i mam pytanie czy jest tam jakiś karnet na region chodzi mi o Serfaus Ischgl Nauders Kaunertal czy muszę kupować osobno pozdro daco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 (edytowane) wybieram się do Serfaus i mam pytanie czy jest tam jakiś karnet na region chodzi mi o Serfaus Ischgl Nauders Kaunertal czy muszę kupować osobno pozdro daco Wymienione przez Ciebie, ale bez Ischgl skipas regionalny nazywający się Ski-6. Edytowane 18 Grudzień 2012 przez p.e.t.e 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger27 Napisano 18 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 dzięki a jesteś w stanie podać cene tych karnetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 dzięki a jesteś w stanie podać cene tych karnetów Karnet 6 dniowy opcja SSSC I ALLstarcard 232 euro; 6 dniowy opcja Zell-Kaprun taniej 216 euro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daco Napisano 19 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2012 Wymienione przez Ciebie, ale bez Ischgl skipas regionalny nazywający się Ski-6. pete wielkie dzięki, jeszcze jedno pytanie, ja mam lokum w Feichten czy dostane się skibusem do każdego ośrodka czy muszę jeździć swoim samochodem pozdro daco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 19 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2012 w styczniu wybieram się do Serfaus A w jakim okresie (bo będę pewnie tam jeździł od 5.01)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daco Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 ja dopiero tam śmigam od 19.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 pete wielkie dzięki, jeszcze jedno pytanie, ja mam lokum w Feichten czy dostane się skibusem do każdego ośrodka czy muszę jeździć swoim samochodem pozdro daco Bez przesiadki to tylko Fendels i Kaunertal Gletscher - jeśli dojedziesz do Ried to możesz się również przesiąść na skibusa do Serfaus-Fiss-Ladis. Do Samnaun/Ischgl to już tylko swoim autem http://www.kaunertal.com/xxl/kaunertal/de/k_fahrplaene/index.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi