Rafidemol Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Jak ktoś wybiera się jutro na Czantorię to... POLECAM. Droga z Mikołowa (DK81) - piękna czarnulka:biggrin: Mam nadzieję że będzie jutro tyle ludzi co dziś - od 8 do ok. g.11 jazda bez kolejek, mało ludzi na stoku:confused:, śnieg zmrożony szybki (dół -4 st.C, góra -7st.C), żadnych niespodzianek na trasie, no... może troszke oblodzeń wyszło po g.12 + od g.11 atrakcje Zimowego Pucharu Radia ZET (jak ktoś lubi takie zabawy). Niestety zdjęcia nie wyszły (padła karta w komórce i nie mogę jej odczytać): P.S. Specjalne pozdro dla Marcinn-a i jego córeczki - zauważył logo forum na kacholu i... zagadał (zawsze miło spotkać jakiegoś forumowicza :happy:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 Dzięki Rafał,jutro coś skrobne ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 26 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2013 No mnie też mignął taki kask z nalepką i chyba czerwonym irokezem. Warunki z rana faktycznie znakomite. Jutro też się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 27 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2013 (edytowane) Wszystko się zgadza: - Ja, czarny kachol z czerwonym irokezem - Córka, srebrny kachol też z czerwonym irokezem (pomyka trochę szybciej niż ja :angel:) PZDR i ... do zobaczenia na stoku Edytowane 27 Styczeń 2013 przez Rafidemol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi