bart77 Napisano 17 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2013 Witam, Mam do odstąpienia wyjazd dla 2 osób do miejscowości Val di Sole (Włochy) w cenie 1000 zł/os. Termin 22 luty do 1 marca. W cenie jest przejazd tam i z powrotem autokarem (wyjazd i powrót do Krakowa) oraz 7 noclegów w hotelu w pokoju 2-osobowym z wyżywieniem (śniadania i obiadokolacje). CENA NIE ZAWIERA SKI-PASSU. Osoby zainteresowane proszę o pilny kontakt telefoniczny pod nr tel. 510-081-553. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Witam, Mam do odstąpienia wyjazd dla 2 osób do miejscowości Val di Sole (Włochy)... A gdzie jest miejscowość Val di Sole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 To troszkę tak jakbyś napisał; -mam do odstąpienia wyjazd dla,....itd do miejscowości Podhale musisz określić miejscowość i podać jaki to hotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi