iso Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Witam 1. K/M mężczyzna 2. Wiek 21 3. Waga 70 4. Wzrost 183 5. Jak długo jeździsz na nartach ? 2 lata 6. Ja się oceniasz wg skali Forum ? 6 7. Jakie masz buty ? nie mam ( pomóżcie ) 8. Jakie masz teraz narty / na jakich już jeździłeś ? ( opisz swoje wrażenia ) nie mam / wypożyczalnia 9. Jaki preferujesz promień skrętu, szybkość jazdy ? promień ok 14-16m / szybkość średnia+ 10. Jakie lubisz trasy, w jakim kraju ? ( niebieskie, czerwone, czarne, sztruks, muldy, jazda pozatrasowa ) niebieskie/czerwone 11. Jak lubisz jeździć, lub jak chciałbyś jeździć ? ( turystycznie, sportowo ) turystycznie z lekkim zacięciem 12. Jak z Twoją kondycją, ile dni w sezonie spędzasz na stoku ? 6 dni / 12-15 h 13. Możliwości finansowe ok.1000 (NAJLEPIEJ NOWE) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Zwiększ budżet razy 1,5/2 lub kup tylko porządne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iso Napisano 19 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 nie muszą być z sezonu 2012/2013 mogą być wcześniejsze przez co cena będzie niższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olas84 Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 DOKŁADNIE tak jak Janek napisał, kup tylko dobre buty w tej cenie, nartę najwyżej na ten sezon używkę. Widzę, że jesteś z Łebna, kojarzę miejscowość, mieszkam w Kartuzach, w hali Oliwii w Gdańsku jest giełda sprzętu, ale nie wiem od kiedy. Tam się udaj i jakieś używane narty znajdziesz. A w przyszłym sezonie wykombinujesz jakieś narty i masz z bani. Pozdrawiam Olej myśałem, że tu jest data 2014, sorki, już pewnie po temacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iso Napisano 27 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 zmiana Witam Tak już po temacie. W tym sezonie wskoczyłem na deskę i zapewne przy niej zostanę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi