tomekl Napisano 16 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2013 Elan race slx comp - znalazłem takie narty na allegro i zastanawiam się czy warto w takie coś zainwestować? Sprzedawca poinformował mnie, że to model robiony na zamówienie jakiejś sieci sklepów. Czy ktoś jeździł na tych nartach i może mi coś o nich powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 16 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2013 Te narty mają niewiele wspólnego z SLX . Prawdziwe mają 2 blachy w środku i parę innych fajnych rzeczy w sobie. Myslałem ze ktoś SL zrobił ale z opisu na allegro wynika że nie mają nawet jednej blachy. Opis SLX ze strony Elanu masz tu: SLX WAVEFLEX FUSION Nie trzeba iść na kompromis pomiędzy szybkością i precyzją - Elan SLX Fusion WaveFlex zapewnia wszystko, czego potrzeba do przełożonego doświadczenia slalomie. WaveFlex łatwiejszych skrętów, RST dla przyspieszenia się z obrotów, drewniany ramki odpowiedzi dla stabilności i Dual Titanium i wzmocnienie węgla dla zapewnienia kontroli krawędzi - nie ma nic więcej, czego można chcieć od nart slalomie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 16 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2013 zastanawiam się czy warto w takie coś zainwestować? Planujesz je później drożej odsprzedać, albo wypożyczać za kasę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi