cysiu Napisano 2 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2013 Wybieram się na wakacyjną objazdówkę po Europie Zachodniej (ok 10 tys. km) i wiedząc, że części z Was nie obce są europejskie drogi mam kilka pytań: - jakie ubezpieczenie assistance polecacie? Chodzi mi o to by były w nim zawarte koszty naprawy pojazdu (oczywiście bez części zamiennych) i abym miał pewność, że nawet na portugalskiej wsi naprawa zostanie dokonana i inne czynności z tym związane - czy można zawrzeć ubezpieczenie AC np. na 3 miesiące? Czy ubezpieczenie bagażu również jest w pakiecie? - czy warto wykupywać ubezpieczenie OC dla uczestników podróży? - samochód nie jest zarejestrowany na mnie, czy potrzebuję jakieś pisemne zezwolenie na użytkowanie go? Zależy mi na nazwach konkretnych ubezpieczycieli, więc jeśli ktoś nie chce robić publicznej reklamy, można pisać na priv :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 3 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2013 Coś mi się wydaje że nie znajdziesz tego, czego szukasz! Ale nie martw się, objedziesz Europę bez najmniejszych problemów! Tego Ci życzę. Ja "maluchem" jeżdziłem po Turcji, Grecji. Urywały się przeguby, linki, kable, a i rura wydechowa od głowicy, a jakoś wszędzie dojechałem i do domu wróciłem. :smile: Głowa do góry, do odważnych świat należy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi