lokiec3 Napisano 3 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2013 Jakby ktoś z wykwalifikowanych instruktorów lub jakaś szkółka była w okresie 08- 02-2014 do 15-02-2014. w Hochzillertal - Kaltenbach, proszę o kontakt. Do pouczenia są bliźniaki lat 5 (to nie moje:biggrin:) Dzieki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 3 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2013 moja rada jako instruktora............ teraz w POLSCE kondycja ... czyli troche roweru i basenu.. rownież w grudniu ze 2- 3 lekcje żeby dzieci juz mialy dobry nawyk ruchowy........żeby opanowały łuki płuzne Jako nauczyciel WF podam róznież ze w wieku lat 5 dzieci maja rózny poziom korydnacji i sprawnosci. np moja córka miala lat 4 jak zaczeła rowerek i narty a znam chłopczyka który ma lat 7 i jeszcze nie umie jezdzić na rowerze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 3 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2013 ....... a znam chłopczyka który ma lat 7 i jeszcze nie umie jezdzić na rowerze.... jak to jest zdrowy dzieciak , to chyba bardziej wina rodziców niż jego:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
austria.info-pl Napisano 9 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 Jakby ktoś z wykwalifikowanych instruktorów lub jakaś szkółka była w okresie 08- 02-2014 do 15-02-2014. w Hochzillertal - Kaltenbach, proszę o kontakt. Do pouczenia są bliźniaki lat 5 (to nie moje:biggrin:) Dzieki Pozdrawiam. Szkółki z polskojęzycznymi instruktorami w dolinie Zillertal: Fügen-Hochfügen Schischule Total www.schischule-total.at - wymagana wcześniejsza rezerwacja Mayrhofen Skischule SkiMayrhofen www.skimayrhofen.com Skischule Die Roten Profis www.skischule-mayrhofen.at Skischule Horberg www.sport-schiestl.at - polskojęzyczny instruktor na zapytanie Pozdrawiamy serdecznie, austria.info www.austria.info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 tak masz racje to wina rodziców..OBOJE maja studia. i wychowuja bez stresuu.dziecko ich nie slucha i ma podjerzenia o ADHD. w przedszkolu jako jedyne dziecko nie chodzi na angielski.... Rodzice sa bardzo fajni,ale powinni trochę wychowania ze SPARTY - trochę uzyłem w przenosni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi