Mario Napisano 14 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2013 (edytowane) Hej, było to już jakiś czas temu i każdy zachwyca się już nowym puchem, ale stwierdziłem, że w sumie dodam kilka fotek z marcowego szusowania z Austrii z ukochaną drugą połówką. Była to druga połowa marca. Stoki Grosseck, Aineck, Katscherg i Fanningberg. Grosseck-Speiereck: Aineck góra: Stoki Ainecka: Katschberg widoczny z Ainecka: Oprócz tego było nam dane jeździć również w małym, ale bardzo bardzo urokliwym Fanningbergu Było pusto, czasami tak pusto, że się bałem, że dany ośrodek jest w ogóle zamknięty. Na tych "bocznych" stokach Ainecka o 13 godzinie można było jeździć jeszcze po sztruksie (raczej na pewno nie jechały wtedy ratraki ;P) Generalnie ośrodki bardzo fajne, cieszy ta nowoczesna infrastruktura (na groszku trochę mniej ) Pogoda bardzo udana, bo jednego dnia świeżutki puch stworzył iście alpejsko-zimową aurę jakiej każdemu życzę. Zdjęcia może nienajlepsze bo na tym komputerze posiadam tylko te z telefonu, ale pokazują co nieco. Edytowane 14 Październik 2013 przez Mario 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 powoli trzeba myśleć o nadchodzącym sezonie wklejam jednak jeszcze filmik z wiosennego szusowania w Szczyrku [video=youtube;e9yGqVjaRxQ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonsz_18 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 były dwa momenty takie bardziej trzymające w napięciu!! :proud: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Nie, tylko ten pod koniec jazdy! No ale chłopak kozak jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 Nie, tylko ten pod koniec jazdy! No ale chłopak kozak jest! starałem się:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 i jeszcze dwa zjazdy [video=youtube;BRb1vVUwnlI] [video=youtube;2Z-WFVQQNh4] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 O i nawet tyłem potrafisz zjeżdżać :eek: :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi