marboru Napisano 15 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2013 Niesamowity filmik, który powstał dla 4FRNT. Zaczyna się...operacją kolana, a potem: potem niesamowity zjazd (jak On przejechał pod tą gałęzią?) później fantastyczny riff gitarowy Jimiego... ponad 36 minut narciarskiej przygody :smile: [video=vimeo;50167777] Co do marki? W nadchodzącym sezonie w naszym kraju w dobrych sklepach narciarskich zagości kultowa marka freeski. Tym razem doczekamy się w końcu obecności 4FRNT, unikalnej w skali światowej marki. Czemu jest tak unikalna? Otóż 4FRNT to firma, która została założona przez riderów. Jest ich własnością, a jej produkty są przez nich inspirowane zgodnie z hasłem Rider Owned, Rider Inspired. Jak to wygląda w praktyce? Twórcą 4FRNT jest Matt Sterbenz prorider, który w 2002 roku swoją ideę przekuł w życie. Dobrze wiedział, że jeżeli narty 4FRNT mają oferować najwyższą jakość musi w ich tworzenie zaangażować najwyższej klasy riderów, żeby ich zaangażowanie było jak największe, każdy rider, który dołączy do teamu 4FRNT zostaje automatycznie współwłaścicielem. W ostatnim czasie do grona właścicieli 4FRNT dołączył młodziutki Dawid Wise, który w minionym sezonie prawie zdominował zawody freeski w USA oraz awansował do kadry na Olimpiadę. Ekipa tworzy narty w laboratorium o nazwie “White Room”, znajdującym się w siedzibie firmy w Salt Lake City. Narty są od razu testowane w pobliskich górach Wasatch i na bieżąco modyfikowane tak, żeby były jak najbardziej zbliżone do ideału. Źródło: powder.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 15 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2013 a ja mam 4frnt'y , o! :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi