jank Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 http://biznes.onet.pl/muszyna-chce-wybudowac-pierwszy-w-polsce-kryty-sto,18490,5583633,1,news-detal Ja osobiście preferuję otwarte przestrzenie na nartach.Krajobraz górski ,jego piękno i zróznicowanie to jedna z zalet narciarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek182 Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 Zgadzam się, ale..... Znajomy z Anglii co jakiś czas wysyła mi maila w którym to opisuje że weekend spędził na deseczce pod dachem. Niby trasa krótka, niby nudna ale jest na desce, jest na śniegu. Żeby nudno nie było wystarczy niewielkiej wielkości snowpark i już będzie ciekawie. Jestem absolutnie na TAK. Więc kiedy za oknem będzie cieplo, będę chętnie wybierał się na deseczke do Muszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 Jestem również za! W sam raz na 2-3 letnie wypady w lecie. Nie trzeba mi długich tras i widoczków, szczególnie w lecie.Wystarczy śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 (edytowane) Od dwóch lat odwiedzam, dzięki kolegom z Forum, hale w Druskiennikach. Może to i małe i bez widoku ośnieżonych gór, chociaż na ścianach jest fototapeta, ale narty w czerwcu czy sierpniu, to rzecz warta grzechu. :biggrin: Na dworze +30 a Ty w szortach, z nartami pod pachą myk do hali i już po chwili jesteś w lodowym barze, gdzie w lodowych kieliszkach serwują ci, wodę życia, co by dobrze nam się jeździło oczywiście. :stupid: Szkoda, ze idea hali w Kamieńsku upadła. : Edytowane 19 Październik 2013 przez W.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi