cysiu Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Czy ktoś z Was jeździł na tej narcie? Zastanawiam się nad jej kupnem ale nie potrafię znaleźć żadnych opinii. http://www.tignes-spirit-rentals.com/our-gear/ski-male/view/160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Co toto jest? Ponad 120 funtów za wypożyczenie nart i butów na jeden dzień!? A narty jak każde elany, na twardym i zbitym śniegu, przy szybkiej jeżdzie "grają", to znaczy wydaja dżwięki, jakby ze szkła były zrobione. Na takich nie jeżdziłem, ale inne, dosiadałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonsz_18 Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 osobiście nie jeździłem, ale mój znajomy mi bardzo polecał. tak czy siak, najlepiej jak Ci podpowie ktoś, kto je jednak miał na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 23 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2013 A co Twój znajomy o nich mówił? I jaki jest jego poziom umiejętności jazdy? Narty "grają" ale jednocześnie trzymają na twardym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi