JC Napisano 9 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2005 Katarzyna Karasińska, która w sobotę wygrała slalom Pucharu Europy w szwajcarskim Leukerbad, była 27. tracąc do Schild 2,31 s. Polka po raz pierwszy w karierze zakwalifikowała się do drugiego przejazdu zawodów i tym samym zdobyła pierwsze punkty (cztery) w klasyfikacji generalnej PŚ. Tuż przed Karasińską sklasyfikowana została Słowenka Tina Maze, która w sobotę wygrała w Santa Caterinie slalom gigant. Więcej w dziale sport! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 9 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2005 Do IC witam zostało może jeszcze troche naklejek lub naszywek?? pisałem kilka razy i dupa blada- no ale może jeszcze coś zostało?? pozdrawiam Turim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 10 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2005 Do JC Widzisz JC, ze dzialacze moze maja podniete, ale ludzie zauwaza jak zejdzie do 10-tki i chyba prawidlowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Styczeń 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2005 Do JC No nie prawidłowo, bo 30-tka to absolutna czołówka światowa. Jak Mateja nareszcie wchodzi do 30-tki to cała prasa się o nim rozpisuje, a narciarstwo alpejskie większość ma w ... tym bardziej, że to najlepszy start polskiej alpejki od czasów Tlałek. A i jeszcze jedno, bo o tym nikt nie mówi. Rośnie nam niezły talent Maciek Bydliński. Wczoraj w zawodach FIS seniorów był 4-ty, a dzisiaj 2-gi lejąc naszym kadrowiczą - seniorom! Maciek ma to szczęście, że dba o niego ojciec były reprezentant i trener. Mamy też bardzo dobrze zapowiadająca się młodą alpejkę Kasię Leszczyńką. Mam nadzieję, że ktoś tego nie spieprzy w imię budowy nowych skoczni dla ludu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartasinme Napisano 10 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2005 Do JC A nie lepiej I nowe skocznie dla ludu I nowe trasy dla, powiedzmy, narciarzy- nielotów. Ja myślę, że coś w imię czegoś to tu nie powinno być. Swoją drogą, JC, jak ci się wydaje, czy skoki narciarskie i narciarstwo alpejskie pod wspólnym logo PZN to jest dobry pomysł? Ja się na związkach nie znam (tzn sportowych, bo na partnerskich..... a, też nie za bardzo..., ale wydaje mi się że jeżeli na skoki i alpy $$$ idą z jednego pznowskiego worka (w zamyśle!) to zwycięstwa Małysza mogą w tym względzie wyświadczać alpejczykom niedźwiedzia przysługę, bo faktycznie więcej będzie szło na skocznie, a latać zawsze będzie mniej niż jeździć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 12 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2005 Do JC Co do pieniedzy na skocznie - choc sam oczywiscie nie skacze i jakby nie Malysz to bym w ogole tego nigdy nie obejrzal - to mysle, ze ta skocznie w Wisle to wypada "strzelic" - inna sprawa to, zeby lewizny rażącej nie bylo (to juz jednak kwestia organizacji a nie podejmowania decyzji). A swoja droga o Malyszu to sie juz raczej spoko mozna zaprogramowac na gadanie do starosci - mam nadzieje, ze nie tylko o nim. Co do Alpejczykow to moze ktos wejdzie kiedys do 10-tki, ale poniewaz brak tradycji i wielu innych rzeczy na podium to chyba nie ma co liczyc. P.S. Jakby nie bylo jasne to wole narciarstwo alpejskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 13 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2005 Co o dzialaniu PZN mowi Malysz http://sport.onet.pl/1037012,wiadomosci.html Slyszalem tez troszke jak wygladaja wyjazdy "dzialaczy" na rozne zagraniczne zawody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi