Bumer Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Jutro Mikołaj. Gdyby opatrzność dała mi możliwość wcielenia się w jego postać, moglibyście drodzy forumowicze, spodziewać się najwspanialszych narciarskich prezentów. Zachęcał bym Was do oczyszczenia kominów i ich poszerzenia, żeby wszystkie prezenty mogły bez problemu tą drogą przejść.:smile: Rzeczywistość jednak jest inna. Mamy jeszcze jeden dzień aby postarać się za Mikołaja o prezenty dla naszych najbliższych. Najlepiej narciarskie. Pamiętajcie o tym! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Niestety ja dzisiaj ruszam na zakupy - wiem, że troszkę na ostatnią chwilę i będą tłumy, ale mus to mus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi